Crystal Admiral Resort Otel Side Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Crystal Admiral Resort Otel Side Antalya

21 Ekim 2009 Çarşamba

Crystal Admiral Resort Otel Side Antalya































Otelimiz:

Antalya' da, Side Kızılot mevkiinde bulunan otelimiz, Kızılot sahilinin kristal görünümlü denizine 50 m konumda inşa edilmiş olup, Antalya hava limanına 80 km ve Antalya şehir merkezine 85 km mesafededir. Farklı sıcak mimarisi ve olağanüstü peyzajının güzelliği ile ön plana çıkan otelimiz, sahilinde 250 m. uzunluğunda, 100 m. genişliğinde ince kumlu özel plajı, toplamda 3450 m² alana sahip çeşitli büyüklükte havuzları ve aquaparkı ile özellikle çocuklu aileler için adeta bir tatil cennetidir.
50.000 m² alanda, 35.000 m² otel binası ve 15.000 m² otel bahçesi olarak, 6 katlı çift blok şeklinde yerleşen otelimizde toplam 837 oda bulunmaktadır.
Türk konukseverliğinin tüm özelliklerini yansıtan ve konuklarımızın otelimizden yüzde yüz mutlu olarak ayrılmalarını sağlayacak, özenle hazırladığımız, ”Ultimate All Inclusive” konseptimiz; konuklarımıza girişte sunduğumuz soğuk saray şerbeti ve cezerye ile başlamakta ve 24 saat boyunca zengin yemek ve içki çeşitleriyle devam etmektedir.

Otellerimizde kapalı alanlarda sigara içilmemektedir.

Crystal Admiral Resort Suites & Spa Hotel, Avrupa Çevre Eğitim Vakfı (FEEK)' nın belirlediği kriterleri sağlayarak Mavi Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Odalar:


Toplam oda sayısı: 837 Toplam yatak sayısı : 2300

694 adedi deniz, 143 adedi bahçe ve kara manzaralı olup, 801 adedi balkonlu ve 36 adedi balkonsuz olan konforlu odalarımızda, tatilinizi rahat geçirebilmeniz için tüm ayrıntılar düşünülmüş ve özenle dekore edilmiştir.
Odalarımızda; zemin halı, kartlı kilit sistemi, merkezi klima, uydu TV ve müzik yayını, mini bar, kasa, direkt telefon, kablosuz internet bağlantısı(ücretli), yangın ihbar ve söndürme sistemi, mevcut olup banyolarda; telefon, fön ve küvet ( De luxe, Senior ve Royal suite' lerde jakuzili küvet ) bulunmaktadır.
Voltaj 220 volttur. Sigara içmeyen ve bedensel engelli konuklarımız için özel odalarımız mevcuttur.



Standart odalar

509 adettir, 342 Standart oda (Twin bed), 161 Standart oda (French bed + Twin bed) ve 6 adet bedensel engelli konuklarımıza özel oda ve sigara içmeyen konuklarımız için odalarımız mevcuttur.)

Maksimum kapasite: 3+1 kişi
Oda ölçüsü: 35 m²

Odalarda zemin halı olup, kartlı kilit sistemi, merkezi klima, uydu TV ve müzik yayını, mini bar, özel kasa, direkt telefon, yangın ihbar ve söndürme sistemi, Banyolarda küvet, telefon ve fön bulunmaktadır.


Dublex Aile odaları

213 adettir.
40 Adedi Maksimum kapasite: 3 Kişi
173 Adedi Maksimum kapasite: 4 Kişi

Oda ölçüsü: 48 m²

iki yatak odalı (89 oda ara kapılı ), bir banyo ve standart odaların tüm özellikleri mevcuttur.


Bağlantılı oda

72 adettir.
36 adedi;
Maksimum kapasite: 2 kişi
Oda ölçüsü: 33 m²
1 French bed’ li yatak odası ve balkon, bir banyo ve standart odaların tüm özellikleri mevcuttur.

36 adedi;
Maksimum kapasite: 2 kişi
Oda ölçüsü: 22,5 m²
Twin bed’ li yatak odası - balkonsuz, bir banyo ve standart odaların tüm özellikleri mevcuttur.

Junior suite

15 adettir.
Maksimum kapasite: 2 + 1
Oda ölçüsü: 50 m²

1 yatak odası ve bir salon, bir banyo ve standart odaların tüm özellikleri mevcuttur.



Dublex aile suite

10 adettir.
Maksimum kapasite: 4 + 1 veya 5 kişi
Oda ölçüsü: 55 m²
2 yatak odası ve bir salon, (5 adeti çift banyolu) ve standart odaların tüm özellikleri mevcuttur.

Senior suite

8 adettir.
Maksimum Kapasite 2+2
Oda ölçüsü: 95 m2
Özel ve farklı dekore edilmiş 1 yatak odası ve bir salon, tek banyolu ve Jakuzili küvet ve plazma TV, DVD ve standart odaların tüm özellikleri mevcuttur.


De Luxe Suite

8 adettir.
Maksimum Kapasite 4+2
Oda ölçüsü: 130 m2
Özel ve farklı dekore edilmiş 2 yatak odası ve bir salon, çift banyolu ve Jakuzili küvet ve plazma TV, DVD ve standart odaların tüm özellikleri mevcuttur.


Royal Suite

2 adettir.
Maksimum Kapasite 2+2
Oda ölçüsü: 130 m2

Özel ve farklı dekore edilmiş 1 yatak odası ve bir salon, çift banyolu ve Jakuzili küvet, plazma TV, DVD ve standart odaların tüm özellikleri mevcuttur.


Yiyecek İçecek:

24 saat yiyecek ve içecek hizmeti ile konuklarımıza “Ultimate All Inclusive ” konsepti içerisinde “ mutluluk da dahildir” sloganı ile hizmet veren otelimiz, sınırsız konuk memnuniyetine odaklı bire bir hizmet anlayışı ve konforu birlikte sunmaktadır.

Otelimizde 1 teraslı büyük ana restoran , 5 alakart restoran (rezervasyonlu - sadece 5 Euro kuver ücreti ), 7 Bar (mevsime göre), 1 Türk Kahvesi, 1 Pastane, 1 diskotek ve 1 Şarap evi bulunmaktadır.

Ana restoranlarımızda kahvaltı, geç kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, diyet büfesi, özel çocuk büfesi ve özel bebek köşemizin yanı sıra, gün boyu çeşitli yiyeceklerin sunulduğu ara yiyecek istasyonları ve snack restoranlarımız ayrıca akşamları rezervasyonla hizmet veren Türk, İtalyan, Meksika, mutfakları, Deniz ürünleri ve Grill spesiyalitelerinin sunulduğu 5 adet alakart restoranlarımız da (rezervasyonlu-kuver ücreti: kişi başı sadece 5-€ karşılığı YTL), konuklarımızın hizmetindedir. 7 yaş altındaki çocuklarımız alakart restoranlara kabul edilmemektedir.

Ayrıca; konuklarımız Lobby Lounge, Pastane, Veranda Bar, Fuaye Bar, Disco, Irish Bar, Cafe Turca, Vital Bar, Caretta Bar ve Lagoon Bar da çeşitli lokal ve ithal içkilerin keyifle tatlarına bakabilirler. Şarap evi ve oda servisi hizmetimiz ücretli olarak konuklarımızın hizmetine sunulmuştur. Odalarındaki mini barlar her gün kontrol edilerek eksilenler tamamlanır.

İletişim:
Side/ Kızılot Manavgat / ANTALYA

Tel : + 90 242 766 48 00
Fax : + 90 242 766 45 76
E-Mail : sales@crystalhotels.com.tr


MERKEZ OFİS
Galeri Kristal, Havaalanı yolu, Serik Cad.
No:371, 07230, Antalya/TÜRKİYE

Tel : +90 242 340 60 50 (Pbx)
Fax : +90 242 340 53 36
E-mail : sales@crystalhotels.com.tr


  • Detaylı bilgi için:Crystal Admiral Resort Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi