Grand Kayalar Otel Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Grand Kayalar Otel Antalya

18 Ekim 2009 Pazar

Grand Kayalar Otel Antalya




















Oda Detaylar:

Grand Kayalar Otel Özellikleri 50 Toplam Odalı, 120 Toplam yatak kapasitesindedir. Şehir manzarası var. Grand kayalar Otel Oda Özellikleri; Telefon, muzik yayını, minibar, televizyon, uydu tv, split klima, küvet-banyo, saç kurutma makinası mevcut.

Yeme İçme:

Grand Kayalar Otel'de; Yarım pansiyon, teras bar, 2 açık büfe restoran (240 Kişilik) olanaklarından faydalanabilirsiniz.

Servis Hizmetler:

Grand Kayalar Otel'de; Split klima, 24 saat oda Servisi, jeneratör, doktor yada hemşire, ücretsiz otopark, sağlık odası, evcil hayvan kabul edilir.

Topkantı Konferans:

Grand Kayalar Otel'de; 1 toplantı odası bulunmaktadır.

Konum:

Grand Kayalar Otel Antalya Havaalanına 10 km., şehir merkezindedir.

Hizmetlerimiz:

Yer ayırtılabilen çeşitli kategorilerde, lavabo ve kat duşu/tuvaleti bulunan tek kişilik odalardan, duşu/banyosu ve tuvaleti içinde olan geniş çift kişilik odalara varan seçenekler sunuyoruz. Her konuğa uygun seçenekler Hotel Grand Kayalar'da...

Resepsiyonda 24 saat bir görevli bulunması nedeniyle istediğiniz saatte otelimize giriş yapabilirsiniz. Otelimizin güvenlikli park yeri bulunmaktadır.

Hayatınızda geçireceğiniz en güzel ve rahat günlerinizde Hotel Grand KAYALAR sizlere hizmet etmekten mutluluk duyacaktır...


İletişim:

Tonguc Cad. No:78 / Merkez / ANTALYA / TURKEY

Telefon bilgileri:+90 ( 242) 244 18 11Pbx. fax: 0 242 18 16


Web Adresi:http://www.hotelgrandkayalar.com

  • Detaylı bilgi için:Grand Kayalar Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi