Latanya City Otel Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Latanya City Otel Antalya

18 Ekim 2009 Pazar

Latanya City Otel Antalya

































Otelimiz Hakkında:

Latanya City Hotel Antalya, şehir oteli olarak benzersiz hizmet kalitesi ve anlayışı ile misafirlerine hizmet sunmaktadır. Misafir odaları huzur veren dekarasyonu ile sıradışı dört yıldız kalitesini bünyesinde toplamıştır.

Dört yıldızlı bir şehir otelinden beklendiği gibi zarif dekorasyon stili ile, lüks ve konforu bünyesinde toplayan otelimizde amacımız misafirlerimizin konaklamalarının “güzel bir anı" olarak hatıralarında kalmasıdır.

Latanya City Hotel Antalya, muhteşem konumu sayesinde misafirlerine şehrin her noktasına kolayca ulaşabilme imkanın avantajını sunmaktadır.
Latanya City Hotel de geçen zaman, dinlendirici, heyecan ve ilham dolu, zindelik vericidir. Gelecek nesillere de taşıyabileceğiniz bir hazine burada keşfedilmeyi bekliyor.

Sizi eşsiz keyif yolculuğunda misafirimiz olmaya davet ediyoruz.

İşte bizim hikayemizde Aspendos Bulvarında başlıyor. 1,5 sene önce Renövasyon yapımı başlanan 04 Eylül 2007 tarihinde hizmete açılan Aspendos Bulvarında bulunan saklı bir otel. Latanya City Hotel yerli ve yabancı misafirlerimize evlerindeki rahatlığı şehrin merkezinde sıcak bir bir ortamda vermeyi hedefleyen yepyeni taptaze bir otel. Bazı şeyler vardır dışardan anlatılmakla olmaz , mutlaka konaklama olmazsa bile küçük bir gezinti ile bizleri tanımanızı öneriyoruz.

Bir gün mutlaka sizlerde bizim misafirimiz olacaksınız.

Şehir merkezinin kalbinde...

6 suite, 1 executive suite, 84 standart oda ve 1'i özürlüler için olmak üzere toplam 92 oda bulunuyor.

İş adamlarının ve toplantı organizatörlerinin her türlü ihtiyacına cevap veren Business Center ve 10 ile 220 kişilik salonlarda her tip ve ebatta organizasyonlar için 3 toplantı odası ile "Latanya Meetings" standartlarında hizmet vermektedir.
Dekorasyonu ile fark yaratan Orchide A’la Carte Restaurant, Mariza Lobby Bar ve Snack Restaurant misafirlerimize değişik lezzetler sunmaktadır.


Latanya City Hotel Antalya konforlu ve modern odaları ile misafirlerine eşşiz bir hizmet sunmaktadır.
Standart odanın konforunda Suit odanın estetik ve zerafetinde, misafirlerin ihtiyaç duyabileceği tüm detaylar ile konuklarımıza değişik konaklama imkanları sunuyoruz.
Standart, Suite ve King Suite odalarımızda evinizin rahatlığını ve iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılayacak tüm teknik ekipmanları bir arada bulacaksınız.
Oda Özellikleri;

Odalarımızda 70 ekran LCD TV, ile arzu edildiğinde Sinema keyfinde vizyon filmlerini izleme olanağı,
Dünyanın her yeri ile anında iletişim olanağı sağlayan dataport ve kablosuz internet bağlantısı,
Telefon,
Ayarlanabilir Dereceli Klima,
Minibar,
Yüksek güvenlik için hazırlanmış laptop sığabilen özel elektronik şifreli kasalar,
Saç Kurutma Makinası,
Antialerjik ve Ortopedik Yastık,
Isı ve Duman Dedektörleri,
Elektronik Kapı Kilit Sistemi,
Kettle, Ücretsiz çay-kahve ikramı, 2
20 ve 110 voltluk priz çıkışları
....ve daha pek çok ayrıntı bulunmaktadır.

Standart Odalar:

Sıcak ve rahatlatıcı renklerle yapılmış dekorasyonu ile odalar tek kişilik veya çift kişilik yatak seçenekleri ile konuklarını karşılamakta ve teknolojinin son imkanlarını barındıran donanımı ile iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılamaktadır.
SUITE
Deluxe odalarımızda misafirlerimiz sunulan geniş yataklı yatak odası, kettle, ücretsiz çay-kahve ikramı, oturma gurubu ve özel aydınlatmalı çalışma masası ile misafirlerine üstün hizmet ve konfor sağlamaktadır.

Executive Suite:

Benzersiz özel dekorasyonu ile ayrıcalıklı misafirlerin tercih ettiği suit geniş hacimli yatak odası, çalışma ve toplantı odası , kettle, ücretsiz çay-kahve ikramı ve banyosunda animasyon duş ve multi-fonksiyonel jakuzisi ile misafirlerine tam anlamıyla konfor ve estetiği yaşatmaktadır.


Latanya City Hotel Antalya bünyesindeki şık ve zarif restaurantları ile misafirlerine “en güzel ” lezzetleri birçok farklı alternatif ile sunmaktadır.
Ekibimizin profesyoneliği ve tecrübesi ile özel organizasonlara da ev sahipliği yapmakta ve kusursuz hizmet sunmaktayız.
Latanya City Hotel Antalya olarak sizlere farklı alternatifler ve kusuruz hizmet

garantisi altında keyfli anlar vaad ediyoruz .


Orchide A La Carta Restaurant:

**Otelimizin 1. katında yer alan Orchide Restoran’da, 07:00 – 11:00, saatleri arasında kahvaltı servisi verilmektedir. 15 kişi ve üzeri Açık Büfe kahvaltı hizmeti vermekteyiz.
**12:30 – 16:00 saatleri arasında öğle yemeği ve
19:00 –23:00 saatleri arasında akşam yemeğinde uluslararası mutfaklardan

alternatifler sunulmaktadır.


Mariza Lobby Bar:


Enternasyonel tatlı & pastalar, sıcak & soğuk içecekler, beş çayları ve kokteyl seçeneklerimiz ile piyano eşliğinde 06:30 – 23:30 saatleri arasında MARİZA & LOBBY BAR da keyifle zaman geçirebilirsiniz.
ODA SERVİSİ
24 saat oda servisi ile hizmetinizdeyiz.


Aktiviteler:

Latanya City Hotel Antalya misafirlerine en son teknolojinin ürünü olan spor ekipmanları ile geniş ve ferah fitness center’da 06:30-23:00 saatleri arasında
hizmet vermektedir.

Randevu almak için 0242 312 01 35 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.


Adres:
: Aspendos Bulvarı No:36 Antalya/TÜRKİYE
Tel : +90 242 312 01 35
+90 530 566 38 97
Fax : +90 242 312 01 27
e-posta : info@latanyacity.com
rezervasyon@latanyacity.com
sales@latanyacity.com
Rezervasyon Ofisi Faks : +90 242 312 01 27
Satış Ofisi Faks : +90 242 312 01 27
Ziyafet ve Grup Satış Ofisi Faks : +90 242 312 01 27


  • Detaylı bilgi için:Latanya City Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi