Safari Otel Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Safari Otel Antalya

18 Ekim 2009 Pazar

Safari Otel Antalya





















OTEL AÇIKLAMA:

Antalya Safari otel, benzersiz hizmet kalitesi ve anlayışı ile misafirlerine hizmet vermektedir.Misafir odaları huzur veren deklarasyonu ile sıra dışı kalitesini bünyesinde toplamıştır.Zarif dekarasyon stili ile lüks ve konforu bünyesinde toplayan otel amaç misafirlerin konaklamalrının "güzel bir anı" olarak kalmasıdır.

ODA & DETAYLAR:

Rahat ve misafirler tüm ayrıntılarını modern misafirler sunmak için 105 yatak kapasiteli 40 standart oda, 4 Suit ve evinizin rahatlığını, birlikte, tüm teknik donanım bulacaksınız iş dünyanın ihtiyaçlarına cevap verecek.Odalar veya çift kişilik yatak seçenekleri tek ve teknolojileri konuk donanım iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılamaktadır ile son fırsat barındırma karşılamak için odaların sıcak ve rahatlatıcı renklerle dekore edilmiştir. Oda Özellikleri; internet, TV , Telefon, saç kurutma makinesi, 24 saat sıcak su,mini bar, kablo Tv, split klima, elektronik kapı kilit sistemi ve daha birçok ayrıntı mevcuttur.

YEME İÇME:

Açık büfe uygulanan Restaurantda damak zevkinizden vazgeçmeden, kalitenin tesadüf olmadığının farkına varacaksınız. Zengin açık büfe Kahvaltısı, Toplantı grupları için Türk ve Dünya lezzetlerinden oluşturulmuş seçkin öğle & akşam yemekleri mönüsü, özenli servisi ve ferah atmosferi ile hizmet vermektedir. Safari Restaurant mutfağında usta Şeflerin özel malzemelerle ürettiği Akdeniz Mutfağının lezzetlerini tadarken; Dostlarınız, sevdikleriniz ve iş arkadaşlarınızla bir araya gelerek keyifli anlar yaşayacaksınız. Zengin içecek çeşitleri ile günün yorgunluğunu atabileceksiniz şık ve rahat bir ortam sizleri bekliyor.

SPOR&AKTİVİTELER:


Safari otel sizleri günlük yaşamın yorgunluğu ve stresinden alıp huzur ve mutluluğun kollarına bırakacaktır.Otelde hamam, sauna, buhar odası bulunnmaktadır.

TOPLANTI VE KONGRE:

Safari Otelde Antalya’da toplantılarınız keyfe dönüşüyor. Dünya mutfaklarından farklı lezzetleri sunan restoranları ve zengin mönüleri ile davet, konferans ve şirket toplantıları yapılmaktadır.Tüm organizasyonlarda teknik donanım sağlanmaktadır; slayt makinesi, barkovizyon, perde, flipchart, beyaz tahta, kürsü, telsiz mikrofon, ses düzeni, Salon alanında kablosuz internet erişimi sağlanmaktadır.İş yaşamına dair hizmetler ( faks, fotokopi vs.), Bilgisayar ve yazıcı, Sekreterya hizmetleri (isteğe bağlı ),Tercüme hizmetleri (isteğe bağlı ) bulunmaktadır.

ULAŞIM :

Otel şehir merkezinde olup havaalanına 10km,denize 500m uzaklıktadır.

ADRES :Yüksekalan mah. Fahrettin Altay ca

ddesi

485 sokak no:4- ANTALYA

TEL :(0.242.)322 16 36

FAX :(0.242.)322 16 93

E-MAİL :www.safariotel.com, safariotel@hotmail.com

  • Detaylı bilgi için:Safari Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi