Begonvil Otel Kaş Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Begonvil Otel Kaş Antalya

22 Ekim 2009 Perşembe

Begonvil Otel Kaş Antalya










































Otelimiz

Otelimizin 15 odasi vardir. Her odanin WC/ Dus, Klima, yangin uyari sistemi, telefon ve Kas'in tüm güzellikleri ve günbatimini seyredebileceginiz begonvilli balkonu vardir. Ayrica otelimizin wireless internetinden yararlanabilirsiniz.
Osmanli stili dösenmis salonumuzda TV, Bar ve kitapligimizdan da yararlanabilirsiniz.

Mayis 2008 den itibaren otelimizin hemen arkasindaki Baris sokakta 3 ve 4’er kisinin kalabilecegi deniz manzarali, bahçeli apartlarimiz ayni kalite ve konfor anlayisi ile hizmetinize girecektir.

Aktiviteler

Türkiye'mizin en uzun, en genis ve filmlere de konu olmus, tarih dolu kumsali Patara, Kaputas, henem yanibasimizdaki Büyük ve Küçükçakillar, Limanagzi, Incebogaz, Akçageme gibi plajlari, serin ve tertemiz suyunun yaninada Kas'in misafirlerine sunacagi çok farkli seyleri de var.
Kültürel ve hareketli tatili sevenler için, karadan ve denizden ulasilabilen batiksehir Kekova, Noel Baba'nin yasadigi ve kilisesinin bulundugu Demre'de kaya mezarlari ve portakal bahçeleriyle çevrili amfi tiyatro günübirlik turlarla veya tek basiniza gezip göreblieceginiz yerlere yalnizca iki örnektir. Bunlarin disinda Kynai, Adrasan, Uçansu, Gömbe yaylasi ve Üçagiz'i öneririz.
Kas'i kucaklayan daglarin kayalarina tirmanis yeni bulunmus olan(bkz. Geo Saison 9.2001) Likyayolu'nda Likyalilarin ve onlardan sonrakilerin ani, kalinti ve izlerinde uzun yürüyüsleri, motor -ve jeep turlarini grup veya yalni yapabilirsiniz. (Yol Fethiye'den ta Antalya'ya kadar uzaniyor ve iyi de isaretlenmis.) Ayrica gürül gürül akan sularin üstüne kurulmus alabalik restoranlariyla da ünlü canyonumuz Saklikent'te yazin en sicak günlerinde serinleyebilirsiniz.

Spor ve daha çok hareket arayanlara da dalma, Canyoning, Trekking, Mountinbiking, Kajak ve Kas üsünde yamaç parasütçülügü olanaklarinin oldugunu söyleyelim. Ayria dalma ögrenmek isteyen misafirlerimiz beraber çalistigimiz Sirenadiving'in özel indiriminden yararlanirlar.

Ülkemizde tedavi amaçli ilk ve tek delfinariumda sevimli iki yunus ve bir denizaslanini seyretme ve onlarla beraber yüzme olanaginin sadece Kas'ta oldugunu da animsatalim.

Ulaşım

Nasil mi gelinir?
Hergün Istanbul, Ankara ve Izmir'den dogrudan Otobüs seferleri (Kamil Koç ve Pamukkale) ile direk, Antalya ve Dalaman havaalanlarindan sizi aldirabilecegimiz gibi, sahil boyundan uzun oldugu kadar zevkli yolculugu yarim saate bir Antalya otobüs terminalinden kalkan dolmuslarla da yapabilirsiniz.
Otelinizden sehir merkezine yürüyerek bes, plaja ise 2 dakikada ulasabilirsiniz.


İletişim

Koza Sokak 13 · KAS · TURKEY
Tel: +90 (242) 836 30 79 Cep: +90 (532) 685 36 65
Tel: +41 (76) 381 48 29 Fax: +90 (242) 836 31 88

Email: info@hotelbegonvil.com






  • Detaylı bilgi için:Begonvil Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi