Hera Otel Kaş Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Hera Otel Kaş Antalya

21 Ekim 2009 Çarşamba

Hera Otel Kaş Antalya

























Genel bilgi
Antalya'nın Kaş İlçesinde Küçükçakıl Mevkiinde yer alan Hera Hotel, mavinin ve yeşilin buluştuğu muhteşem bir doğada misafirlerine rüya gibi bir tatil sunuyor. Doğanın tüm güzelliklerinin Akdeniz’in sıcaklığıyla birleştiği bu yerde Hera Hotel; doğal güzelliği, sıcak ortamı, hizmet kalitesi ve konforu ile kendinizi yeniden keşfedeceğiniz bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Konaklama

4 yıldızlı Hera Otel’de 4’ü suit ve 2’si king suit olmak üzere toplam 46 oda bulunuyor. Split Klima, ( wireless) kablosuz internet, uydu Tv sistemi, telefon, saç kurutma makinesi, minibar, gibi her türlü konforun eksiksiz olarak düşünüldüğü Hera Otel’de, asansör ve yangın alarm sitemi de dahil olmak üzere misafirlerin güvenliği ve konforu için ihtiyacı olan her şey mevcut. Çatı katında bulunan suit odalarda ise muhteşem bir manzaraya sahip bir teras, şömine ve jakuzi bulunuyor. Zamanın farklı aktığı Hera Otel’de; geceleri gökyüzünün ışığı ile uyuyacak, sabahın ilk ışıklarında ise deniz kokusunun rüzgarın serinliğine karıştığını hissedeceksiniz.


Restaurant Bar

Kaş Limanı’nın muhteşem manzarasında yemek yemenin ayrıcalığını yaşayacağınız Hera Otel , açık ve kapalı alanda 150 kişilik restoranıyla hizmet veriyor.

Özenle hazırlanmış sofralarda lezzetin keşfine çıkmak isteyenlerin durağı olan Hera Otel, damak zevkinize eşsiz tatlar katacak. Deniz mahsullerini taptaze bulabileceğiniz restoranda, alıştığınız lezzetlerin dışında bölgenin yöresel yemeklerinin de tadına varacaksınız.

Plaj Ve Havuz

Dünyanın sayılı yerleri arasında yer alan ve mavinin her tonunu bulabileceğiniz Kaş, eşsiz güzellikte bir denize sahip. Hera Otel’in en büyük ayrıcalıklarından biri de bu doğa harikasını misafirlerine tüm renkleriyle sunması… Özel bir plaja sahip olan Hera Otel’de , dünyanın en güzel denizine girmenin keyfini yaşayacaksınız. İster Kaş’ın berrak sularında, ister Hera Otel’in havuzunda yüzün; kendinizi daha önce hiç böyle hissetmediğinizi fark edeceksiniz.

Hamam Sauna

Osmanlı’dan günümüze ulaşan Hamam geleneği, Hera Otel’de devam ediyor. Burada Hamam geleneğinin tarihi atmosferini yaşayabilir, sıcak suyun ve buharın rahatlatıcı etkisiyle kendinizi yeniden doğmuş gibi özel hissedebilirsiniz. Hamam keyfini tüm ayrıcalığı ile yaşayacağınız Hera Otel’de, profesyonel masörlerin yapacağı masajla da bedeninizin ve ruhunuzun yenilendiğini fark edeceksiniz. Hamam ve Sauna’nın rahatlatıcı etkisini uzun bir süre yaşayacaksınız.

Fitnes Center

Gündelik hayatında spor yapmaya vakit bulamayan ya da hayatını spor yapmadan geçiremeyen misafirlerimiz için Hera Hotel’de bulunan Fitness Salonu, tatilde de spor yapma imkanı sunuyor. Tatiliniz boyunca dinlenirken form tutmak ve formunuzu korumak için, tüm ekipmanlara sahip olan Fitness salonumuzdan yararlanabilirsiniz.

İletişim
Küçükçakıl Mevkii - Kaş
Antalya - TÜRKİYE

Tel :: + 90 242 836 30 62
Fax :: + 90 242 836 30 63
E-mail :: info@herahotel.com.tr

  • Dertaylı bilgi için:Hera Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi