Turkmen Pension Otel Kumluca Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Turkmen Pension Otel Kumluca Antalya

20 Ekim 2009 Salı

Turkmen Pension Otel Kumluca Antalya



























Turkmen Pension Tree Houses & Bungalows 420 toplam oda, 30 Fransız yatağı, 50 çift kişilikli yatak bulunan oda, 100 bungalov, 50 ağaç evi, 30 kabin, 15üç kişilikli yatak bulunan oda, 5 quad oda, 1 dorm kapasitelidir. Otel bahçe ve dağ manzaralıdır.

Oda Özellikleri: Odalarda split klima, duş ve tuvalet bulunmaktadır.

Genel Özellikler:

Turkmen Pension Tree Houses & Bungalows’de bahçe, televizyon köşesi, internet bağlantısı, faks, telefon, çamaşırhane, resepsiyonda kasa istediğiniz an doktor, ücretsiz park, evcil hayvan bulundurabilme gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz

Spor & Eğlence:

Turkmen Pension Tree Houses & Bungalows iyi zaman geçirmeniz için masa tenisi, bilardo, voleybol, jogging, çocuk oyun alanı, trekking, dalış okulu, su kayağı, gezi, kayık turu, jeep safari, adrenalin yüksek sporlar gibi seçenekler sunmaktadır.

Yeme & İçme:

Yarım pansiyon konsepti ile çalışan otelde kafeterya, snack bar, canlı müzik, bar, A la carte servis, 1 restaurant bulunmaktadır. Otel dünya-Türk ve vejeteryan mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

Konum:

Turkmen Pension Tree Houses & Bungalows Kemer’e 30 km, Adrasan’a 7 km, Antalya Havaalanına 90 km uzaklıktadır. Özel pajı bulunan otel harabeler yakın bir konumdadır ve otelde havaalanına ücretsiz otobüs bulabilirsiniz.

  • Detaylı bilgi için:Turkmen Pension Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi