Otel Club Barbarossa Kaş Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Otel Club Barbarossa Kaş Antalya

22 Ekim 2009 Perşembe

Otel Club Barbarossa Kaş Antalya































Hakkımızda

Bol güneşli, berrak denizli, doğa ile iç içe, tarihi yerleri gezebileceğiniz, heyecanlı sporlar yapabileceğiniz, herkesten uzak kalabileceğiniz veya keyifli lezzetler tadabileceğiniz tam istediğiniz gibi bir tatile ne dersiniz?

Club Hotel Barbarossa size tam istediğiniz gibi bir tatil yaşatmak için en uygun yer. Büyüleyici bir gün doğumu ile sabahı yaşayabileceğiniz Bucak koyunda, denize zarif bir dokunuşla uzanan Çukurbağ yarımadasında konumlanan Club Hotel Barbarossa’da güneşli günler hiç bitmiyor. Yazın sımsıcak, kışın canlı ve parlak günlerin keyifle birbirini takip ettiği benzersiz bir mevsime sahip Kaş’ın tadını çıkarmanız için Club Hotel Barbarossa tüm ekibiyle hizmete hazır.

İster herkesten uzak sadece doğa, deniz ve hayallerinizle tatilinizi geçirin, isterseniz tarihi zengin, alternatif sporlar cenneti Kaş ve çevresinde gönlünüzce gezip eğlenin. Club Hotel Barbarossa yılın her mevsimi sizi ağırlamak için bekliyor.

Odalar

Her birini özenle döşediğimiz odalarımız standart kategoride 15 ile 20 metrekare genişliktedir.
Deluks odalarımız 25 ile 30 metrekare arasındadır (giriş ve çatı katı haricinde bu odalarımız jakuzilidir). Dilerseniz üzeri kapalı geniş teraslı, dilerseniz balkonlu odalarımızda konaklayabilirsiniz.
Suitlerimiz 35 ile 50 metrekare arasındadır; tümü jakuzili ve balkonludur.

Club Hotel Barbarossa’da mükemmel bir manzaraya uyanabileceğiniz odalarımızda kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Her odada uydu yayını, kablosuz internet erişimi ve klima vardır. Istediğiniz takdirde bebek yatağı da ilave edebiliyoruz.


Club Hotel Barbarossa’da lezzet konusunda çok hassasız. Sadece siz değil damağınız da tatilin tadını çıkarmalı diye düşünüyoruz. Yöresel lezzetleri misafirimiz olduğunuz süre içinde size tattırmak için özen gösteriyoruz. Tazelik ve çeşit zenginliği önceliklerimiz. Taş fırınımızı bu nedenle hep canlı tutuyoruz. Gaziantepli Ustamızın elinden çıkan pide ve lahmacunların kokusu bile bir başka. Mümkün olduğunca kaynağından en has malzemeleri temin ederek soframızı hazırlıyoruz. Club Hotel Barbarossa’da Şeflerimiz misafirlerimizin yüzündeki memnuniyetin eksik olmaması hatta şaşkınlıklarını görmek için işe koyuluyor her gün.

Barbarossa Bistro
Çeşit çeşit iştah açıcı atıştırmalıklar, baştan çıkarıcı dondurma kupları, taze salatalar, sıcak ve soğuk içecekler sizi bekliyor. Özellikle “Barbarossa Burger”i tatmalısınız!

Pool Restaurant
Türkiye’nin neredeyse tüm yöresel tatlarını bulabileceğiniz zengin meze çeşitleriyle her akşam sizi ağırlamaya hazır açık büfesini Şef’in seçimi ana yemekler tamamlıyor. Tatlı büfesi de az ama öz ikramıyla her akşam sizi kendisine çekecek.

Barbarossa Taş fırın
Gaziantepli Ustamızın elinden çıkan pizza, lahmacun ve pidelerin dayanılmaz cazibesine karşı koymamanızı tavsiye ederiz. Ustamız pizzanızı, pidenizi ve lahmacununuzu istediğiniz malzemelerle tam istediğiniz şekilde hem de dilerseniz sizinle sohbet ederek hazırlıyor.

Garden Bar
Sabahları zengin yöresel lezzetlerle bezeli bol çeşitli kahvaltı büfesi sizi Club Hotel Barbarossa'nın Garden Bar'ında karşılıyor. Ağaçların altında kokulu çiçeklerin arasında kahvaltınızı yapabilirsiniz. Akşamları da yemek öncesi içkinizi yudumlamak için yine bulunmaz bir köşe.

Beach Bar
Gün boyunca serinletici içecekler, enerjinizi tazeleyecek kokteyler ve sıcak güneşi tatlandıran dondurmalarla Beach Bar sizleri sahilde bekliyor. Öğle büfesi - ızgara, salata ve güveç.

Etkinlikler

Bucak koyuna bakan romantik bir yamaç üzerinde yer alan Club Hotel Barbarossa misafirlerini günün her saati eşsiz manzarası ile şımartıyor. Kahvaltıdan sonra dilerseniz hemen denize inebilir, dilerseniz etkileyici bir manzaraya sahip havuzun keyfini çıkartabilirsiniz.

Deniz kenarındaki güneşlenme teraslarımızda yeterince dinlendiğini düşünüyorsanız, kiralık kanolarımızdan birine binerek çevreyi keşfedebilirsiniz. Gölgede zaman geçirmeyi isterseniz de kendinize bir rakip bularak bilardo veya masa tenisi oynayabilirsiniz. Barbarossa hız teknesiyle adalar turu yapabilirsiniz.

İletişim

Çukurbağ yarımadası, Kaş 07580 Antalya
Tel: +90 2428364071
Faks: +90 2428364084
Cep: +90 5455206709

  • Detaylı bilgi için:Otel Club Barbarossa
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi