Club Phellos Kaş Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Club Phellos Kaş Antalya

23 Ekim 2009 Cuma

Club Phellos Kaş Antalya

































Hakkımızda



Otel Özellikleri

Hotel Club Phellos'da Kapalı Restaurant, Açık Restaurant, Kapalı Yüzme Havuzu, Açık Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu, 40 metre Su Kaydırağı, Havuz Bar, Lobi Bar, Teras Bar, Oyun Salonu, Kurutemizleme, Basketbol, Masa Tenisi, Amerikan Bilardo, Türk Hamamı, Sauna, Masaj Salonu, Çocuk Parkı, Kiralık Kasa bulunmaktadır.

Otelimiz, Turizm Bakanlığı Belgeli olup TUROFED(Türkiye Otelçiler Federasyonu) Aktob ve Kaş, Kalkan, Patara Otelçiler Birliği üyesidir.


Konaklama

Hotel Club Phellos' un tüm odaları misafirlerimizin maksimum konforu göz önüne alınarak deniz ve doğa manzaralı olarak dizayn edilmiştir. Odalarımızda geniş ve konforlu yataklar, klima sistemi, direkt telefon, satalite televizyon, minibar ve balkon bulunmakta, banyolarımız duşlu ve yarım küvetli olup, saç kurutma makinasıda bulunmaktadır. Hotel Club Phellos toplam 200 yatağı, 76 standart odası, 5 aile odası ve 8 suit odasıyla sizlere unutamayacağınız bir tatil sunmayı amaçlamaktadır.


Yüzme ve Plajlar

Sapsarı kum ve mavi denizin buluştuğu mekanlar, Kaş'ın benzersiz plajlarının adreslen olmuşlardır. Küçükçakıl, Büyükçakıl, Akçagerme ile Limanağzı önemli plajlardır ve yüzme tutkunları için ideal yerlerdir.Bir doğa harikası Kaputaş plajı Kaş'a 19 km. mesafededir. 192 basamakla plaja inilmesi, kumunun altın şansı rengi ve mavinin her tonunun güneşle parlaması plajın çekiciliğini artıran özellikler arasında yer almaktadır.


İletişim

Hotel Club Phellos
Adres : Doğruyol Sok. No:4 07480 Kaş - ANTALYA
Telelefon : 0 242 836 19 53
Fax : 0 242 836 18 90
E-mail : phelloshotel@yahoo.com.tr

  • Detaylı bilgi için:Club Phellos
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi