Defne Otel Kaş Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Defne Otel Kaş Antalya

22 Ekim 2009 Perşembe

Defne Otel Kaş Antalya






























Hakkımızda

Hotelimiz de 18 oda bir Apart bulunmak-tadır. Her oda da Klima , 24 saat sıcak su ve deniz manzaralı balkon'a sahiptir. Merkeze 300m uzaklıkta ,plaj lara ise 50m mesafesi vardır.

Sabah kahvaltısını hotelini teras katında yaparken izlemeye doyamayacağınız o muhteşem Deniz manzarası ile birlikte Meis adası, Temiz havası, sessiz ortamıyla yaşadıgınızın farkına varacaksınız. Hotelimizin deneyimli elemanlarını sıcak dostlukları ile harika bir tatil yaşabilirsiniz.

Aktiviteler

Dalış
Akdeniz'in turkuaz suları , her türlü balık, sünger, ahtapot, anfora, gemi batıkları , bazende Caretta-Caretta deniz kaplumbağaları ile sanki insanı başka bir Dünyaya götürür.


Sea kayak
Denizde yapılan kano sporu için, Kaş'tan arabalarla Üçagiz Köyüne gidilir. Burada kanolara binilerek, eşsiz koylar, tarihi güzellikler, Batık Şehir, Simena gezilir, yüzme ve yemek molaları verilir. Yaklaşık 4 saat süren tur oldukça renkli ve keyiflidir.


Paraşüt
Yamaç Paraşütü , Eğimli ve yüksek bir tepeye açık olarak serilen paraşüt, pilotun koşmaya başlaması ile hava ile dolar ve pilotla birlikte havalanır.


İletişim

TELEFON / FAX NUMARALARI
TELEFON :0242 836 19 32
FAX :0242 836 35 95

ADRES :Küçükçakıl mevkii Defne Hotel
KAŞ / ANTALYA / TÜRKİYE
E-MAİL : info@defnehotel.net

  • Detaylı bilgi için:Defne Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi