Splendour Of The Seas İstanbul | uygun oteller
uygun oteller: Splendour Of The Seas İstanbul

18 Ağustos 2009 Salı

Splendour Of The Seas İstanbul



Sınıfı : Seyahat Gemileri

Hizmet Türü : Herşey Dahil
Tesis Özellikleri : SPLENDOUR OF THE SEAS Cruise gemisi, 7 katlı lobisinden tutunda 7 katlı merdivenine kadar herşey düşünülmüştür. Alışveriş merkezi, açık alan güverteleri ve birbirinden lüks ve şık olan kabinleriyle içinizi ısıtacak... Dünyanın en güzel sahit şeritlerini ve limanlarını bu gemiden izleyebilme fırsatını sizlere sunuyor.

SPLENDOUR OF THE SEAS Cruise de:

Ana Yemek Salonu

WINDJAMMER CAFE

ODA SERVİSİ

Geceyarısı

TatlılarıKlüpler,

Barlar ve Loungelar

CHAMPAGNE BARVIKING

CROWN AREA THE TOP

HAT LOUNGE VIDEO GAMES

SANAT KOLEKSİYONU

BOUTIQUE OF CENTRUM gibi birbirinden güzel ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.
Tesis Aktiviteleri : -kasinolar, -yüzme havuzları, -solaryumlar, -merkezler -minyatür golf sahaları mevcuttur.
Oda Özellikleri : Kaliteli SPLENDOUR OF THE SEAS Gemi odalarında: -Televizyon -Telefon -Özel Banyo -Duş -Tuvalet masası -Saç kurutma makinası -Mini bar -Özel kasa bulunmaktadır.
Kısa Açıklama
Açıklama : 31 Mart 1996 tarihinde ilk seferini gerçekleştirmiş olan SPLENDOUR OF THE SEAS, 2,076 yolcu kapasitesine sahiptir. Uzunluğu: 264 metre olan Geminin Gross ağırlığı: 70, 000, Mürettebat sayısı ise: 723 adettir. Dünya nın ilgi çekici ve müthiş sahillerini sizlerin önüne seren SPLENDOUR OF THE SEAS Oda fiyatları hakkında bilgi almak için ilgili siteleri inceleyebilirsiniz. 2 hektar cam kubbesiyle, aydınlık çatıları ve daha sayamayacağımız birçok özelliğe sahip olan bu gemiye Işıklı gemilerde denilebilmektedir. Dünya nın en iyi seyahat gemilerinden olan SPLENDOUR OF THE SEAS sizleri bekliyor.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi