Pamukkale Üniversitesi Yakınındaki Yurtlar Denizli | uygun oteller
uygun oteller: Pamukkale Üniversitesi Yakınındaki Yurtlar Denizli

17 Ağustos 2009 Pazartesi

Pamukkale Üniversitesi Yakınındaki Yurtlar Denizli


MİSYONUMUZ VE VİZYONUMUZ




ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINDAN hiçbir zaman ödün vermeden ve çağdaş yönetim anlayışla öğrenci ile bütünleşmeyi esas alan ÖZEL EGE KIZ ÖĞRENCİ YURDU ,başarının çalışma şartları ile ilgili olduğunun bilinci içinde öğrencilerine rahat,huzurlu,sıcak ve güvenli ortam sağlamanın mutluluğunu sizlerle paylaşmayı amaçlamaktadır.


Öğrencilerimizin başarısı ve onların geleceklerine yönelik seçkin imkanlar sunan ÖZEL EGE KIZ ÖĞRENCİ YURDU herkes tarafından tanınan ve tercih edilen bir yurt olarak varlığını sürdürecek ve geleceğin teminatı olan genç kızlarımızın öğrenim hayatlarında YENİ EVLERİ olacaktır...







YURDUMUZUN KONUMU







Özel Ege Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu, İstanbul Avrupa Yakası’nın en merkezi semti Beşiktaş’ta, çarşı içinde bulunmaktadır. Yurdumuzun birçok üniversiteye yürüme mesafesinde olmasının yanı sıra otobüs , dolmuş duraklarına ve vapur iskelesine yakınlığı öğrencilerimize ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.

Bunun yanında, özellikle gıda alanında birçok seçeneğin bulunabileceği Beşiktaş semtinin kozmopolit yapısı, hareketliliği ve sosyo-kültürel açıdan sunduğu imkanları ise yadsınamaz. Öğrencilerimiz, alışveriş, kültür-sanat, eğlence ve kişisel bakım ihtiyaçlarına birçok alternatifiyle çarşı içinde ulaşabilir, rahat ve hoş vakit geçirebilirler.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi