Özel Adalar Öğrenci Yurdu Eskişehir | uygun oteller
uygun oteller: Özel Adalar Öğrenci Yurdu Eskişehir

17 Ağustos 2009 Pazartesi

Özel Adalar Öğrenci Yurdu Eskişehir


Çağdaş yönetim anlayışıyla öğrencileriyle bütünleşmeyi esas alan ÖZEL ADALAR KIZ ÖĞRENCİ YURDU, başarının çalışma şartlarıyla doğrudan bağlantılı olduğunun bilinci içerisinde öğrencilerine rahat, huzurlu, sıcak ve güvenli ortam sağlamanın mutluluğunu sizlerle paylaşmayı amaçlamaktadır.
Milli Eğitim Bakanlığı denetiminde, özel yurt statüsündeki Özel Adalar Kız Öğrenci Yurdu, Eskişehir’in merkezinde,(Adalar mevkii) olup 4 katlı müstakil binasında, 36 öğrenci kapasitesiyle, 1 kurucu müdür, 1 yönetim memuru, 1 profesyonel aşçı ve 1 hizmetliden oluşan kadrosuyla üniversite öğrencilerine hizmet vermektedir

2003 Eylül ayında faaliyetine başlayan yurdumuz merkezi sistem kaloriferli yeni binası, yeni demirbaşları ile hizmet vermektedir.

Yurdumuz dört kat(dört daire) olup üç kat yatakhane olarak düzenlenmiştir. Giriş katı ise yönetim birimi ve ziyaretçi odası olarak kullanılmaktadır.

Ulaşım:

Eskişehir’in en merkezi semtlerinden olan İstiklal mahallesinde (Adalar) yer alan yurdumuz tren garına yürüyerek 10 dakika mesafededir.
Yurdumuz, tramvay ve otobüs duraklarına yürüyerek 3–4 dakika mesafededir.
Her iki üniversiteye tek vasıta ile ulaşılabilmektedir.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi