Ramazan Bayramı Turları Yurt Dışı Turları | uygun oteller
uygun oteller: Ramazan Bayramı Turları Yurt Dışı Turları

21 Ağustos 2009 Cuma

Ramazan Bayramı Turları Yurt Dışı Turları



1.GÜN İSTANBUL - PRAG
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali PRONTOTOUR yetkilileriyle saat 13.00’da buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Havayolları TK 1769 nolu seferi ile saat 15.45’de Prag’a hareket, saat 17.25’de varış. İnişimizi takiben bizi bekleyen özel otobüslerimizle otelimize transfer ve yerleşme ve serbest zaman. Akşam arzu edenlerle ekstra Vltava nehrinde yemekli tekne gezisi. Geceleme otelimizde.

2.GÜN PRAG ( TEREZIN )
Sabah kahvaltı sonrası Prag Şehir turu. Prag şehir turunda; Kraliyet Sarayı, St. Vitus Katedrali, Loretta, Charles Köprüsü, Eski Şehir Meydanı, Mustek Meydanı ve Vaslavske Bulvarı görülecektir. Arzu edenler ile yarım günlük Terezin Nazi Kampı turu. Akşam arzu edenler ekstra Çek Gecesi turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

3.GÜN PRAG ( KARLOVY VARY )
Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenlerle ekstra tam günlük Karlovy Vary turu. Akşam arzu edenler ekstra Ortaçağ Gecesi turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.

4.GÜN PRAG - İSTANBUL ( KUTNA HORA )
Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler ile yarım günlük Kutna Hora turu. Akşamüzeri havalimanına transfer, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra saat Türk Havayolları TK 1770 nolu seferi ile saat 18.25’de İstanbul’a hareket, saat 21.55’de varış ve turumuzun sonu.

Saat Farkı : Turkiye'den 1 saat geri
Dini : %40 Roman Katolik,%40Ataist,%20 Diğer
Para Birimi : Çek Kronu
Sınırları : Güneyde Avusturya,Batıda Almanya,Doğuda Polonya,Güney Doğuda Slovakya Cunhuriyeti

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi