Ramazan Bayramı Rusya Turu | uygun oteller
uygun oteller: Ramazan Bayramı Rusya Turu

22 Ağustos 2009 Cumartesi

Ramazan Bayramı Rusya Turu


ŞEKER BAYRAMI
RUSYA

St.PETERSBURG (3) & MOSKOVA (2)
5 Gece 6 Gün
Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

19 Eylül 2009 Hareket



19 Eylül İSTANBUL – ST.PETERSBURG
Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali Acentamız Kontuarı önünde saat 11:00’da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 1401 seferi ile saat 13:25’te hareket. Yerel saat ile 17:50’da St.Petersburg’a varış. Varışımızı takiben alanda bekleyen özel otobüslerimiz ile şehir turu için hareket. Şehir turumuz esnasında; Nevski Caddesi, Puşkin Anıtı, Avrora Gemisi ve Saray Meydanı görülecek yerler arasıdadır. Tur sonrası otele transfer, odaların alınmasının ardından serbest zaman. Geceleme otelinizde.

20 Eylül ST.PETERSBURG
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Hermitage Müzesi Turu (45 Euro). Çarlık dönemine ait yaklaşık 4 milyon eseri barından ve Neva Nehri yanında bulunan Dünya’nın ve Rusya’nın en büyük müzelerinden Hermitage Müzesi, en çok tablo koleksiyonunun bulunduğu müze olması nedeni ile Guinnes Rekorlar Kitabına girmiştir. Geceleme otelinizde.

21 Eylül ST.PETERSBURG
Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Peterhoff parkı & Pavlovsk Saray turu (60 Euro). St.Petersburg’tan yaklaşık 45 dakikalık bir yolculuk sonrası Pavlosk kasabasında bulunan Pavlosk Sarayı’na geliyoruz. Çarlık Ailesinin muhteşem yaşantısının izlerini taşıyan bu saray gezimizden sonra, Peterhoff Parkı’na geçiyoruz. Bu parkta altın kaplı fiskiyeler eşliğinde kısa bir yürüyüş sonrası, Fin körfezine geliyoruz. Burada St.Petersburg manzarası için fotoğraf molası. Tur sonunda otobüslerimiz ile otelimize dönüyoruz. Otele varış ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.

22 Eylül ST.PETERSBURG – MOSKOVA
Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılması ve yerel havayolları ile Moskova’ya ucus. Öğlen saatlerinde Moskova’ya varışımızı takiben yapılacak şehir turumuz esnasında Tverskaya caddesi, Moskova nehri, Poklonnoya Tepesi, Bosoi Tiyatrosu, Kızıl Meydan ve Kremlin Sarayı görülecek yerler arasındadır. Daha sonra Alışveriş merkezlerinin gezilmesinin ardından otele transfer. Odaların alınması ve ardından serbest zaman. Geceleme otelinizede.

23 Eylül MOSKOVA
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Kremlin Turu (50 Euro). 12. yy’da yaptırılan Moskova’nın yanısıra Rusya’nın simgesi haline gelen Kremlin gezimiz esnasında 2 ayrı katedrali de gezeceğiz. Bu turumuz sonrasında da arzu edern misafirleirmiz ekstra Moskova Metrosu ve Arbat turuna katılabilirler. (25 Euro) Turumuz hemen hemen tüm Dünya’nın en güzel dekore edilmiş metrosu olarak kabul ettiği Moskova Metrosunu gezmek ile başlıyor. Hergün milyonlarca kişinin taşındığı bu sanat harikası metro 1931 yılında inşa edilmeye başlanmış olup, günümüze kadar uzanmıştır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

24 Eylül MOSKOVA – İSTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve rehberinizin bildireceği transfer saatine kadar serbest zaman. Havalimanına transfer. Türk Havayolları TK 1416 sefer sayılı uçuş ile saat 18:25’te Istanbul’a uçuş. Türkiye yerel saati ile saat 20:40’ta varış ve turumuzun sonu.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi