Presa Di Finica Finike Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Presa Di Finica Finike Antalya

18 Ağustos 2009 Salı

Presa Di Finica Finike Antalya




Sınıfı : 5 Yıldızlı Oteller

Hizmet Türü : Tam Pansiyon
Tesis Özellikleri : 245 normal oda, 52 süit oda, engelli misafirlere uygun, restoranlar, barlar, Pool Snack Restaurant, Beach Disko, 4 adet toplantı salonu, kapalı havuzlar, açık havuzlar, Türk hamamı, çocuklar için plajda havuz, masaj imkanı, jakuzi, sauna bulunmaktadır.
Tesis Aktiviteleri : Yüzme havuzu, aquapark, kapalı havuz, 2 adet çocuk havuzu, Çocuklar için plajda Havuz, diskolar, Sauna,Türk hamamı, jakuzi, tecrübeli masörler ile masaj, Kano, Katamaran, Basketbol, Voleybol, Mini Futbol, Fitness Salonu, Mini Golf, Masa Tenisi, Tenis, Tenis dersleri, Su Sporları, Banana, Jet-Ski, Parasailing, Sörf, Ringo, Dalış Okulu, Jimnastik, Sabah Jimnastiği, Plaj Voleybolu, Su Jimnastiği, Step, Aerobik, Dart, Havalı Tüfek, Mini Golf, Masa Tenisi, Rüzgar Sörfü, Dalış Okulu, Binicilik, çocuklar için klüp, profesyonel animatörler gibi geniş bir aktivite yelpazesi sunulmaktadır.
Oda Özellikleri : Balkon, Merkezi ısıtma-soğutma sistemi, Direkt dış hatlı telefon, Mini Bar, Çocuk Yatağı, Kasa, Genel müzik yayını, banyo, Duş, saç kurutma makinesi her odada bulunur.
Kısa Açıklama
Açıklama : 5 yıldızlı Finike otelleri arasındaki en modern prestijli otellerin başında gelen Antalya Corendon Presa Di Finica Hotel, bütün aileye uygun tatil imkanı sunmaktadır. Her türlü aktivitenin bulunduğu bu otelde keyifli tatil yapma imkanı bulacaksınız. Çocuklara özel tesislerde çocuklarınız eğlenirken, siz de en kaliteli tesislerde ağırlanacaksınız. Finike Corendon Presa Di Finica Hotel standartları ve kaliteli hizmeti ile size unutulmaz anlar sunacaktır.



Telefon : (+90) 0242 855 55 00
Fax : (+90) 0242 855 53 00
Web : www.corendonhotels.com
E-Posta : infocorrendonhotels.com
Yerleşim
İl - İlçe - Bölge : Antalya - Finike - Finike -
Adres : P.K. 31 Sahilkent 07740 Finike/Antalya/Türkiye

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi