The Peak Otel Beyoğlu İstanbul | uygun oteller
uygun oteller: The Peak Otel Beyoğlu İstanbul

16 Ağustos 2009 Pazar

The Peak Otel Beyoğlu İstanbul




Oda & Detaylar: The Peak Otel şehir merkezinde olup 4500 senelik bir geçmişi olan Pera'nın tarihi güzelliklerini sunarken aynı zamanda bu medeniyet mozaiği çerçevesinde bütün çağdaş unsurları da beraberinde bulundurmaktadır.

Oda Özellikleri: 114 adet standart odası bulunmaktadır. Odaların tamamı meşe mobilya ile donatılmış olup odalardan 100 oda 2 yataklı, 14 oda geniş yataklı olarak düzenlenmiştir. Bütün odalarda direk telefon, minibar, klima, 51 LCD ekran tv, tv'de radyo kanalı ve uydu kanalları(22 kanal yerli-yabancı), çay+kahve yapabilme imkânı, emanet kasası, saç kurutma makinesi, kablosuz internet bağlantısı ve digital baskül bulunmaktadır.

Servis & Hizmetler: 8'er kişilik 2 konuk asansörü, dahili görüşmeler için telefon kabinleri, kredi kartlı ve kartlı telefon posta hizmetleri ve internet hizmeti sunulmaktadır.

Yeme & İçme: Türk ve Akdeniz mutfağının lezzetli yemekleri, yüksek tavanlı ferah ortamı, İngiliz tarzı dekoruyla, özel ses sistemi, genç ve dinamik ekibi ile Le Verde restoranda keyifli dakikalar geçireceksiniz. Kahvaltı, grup öğlen ve akşam yemekleri, kokteyl, kokteyl prolonge, banquetlere uygun olarak hazırlanmaktadır. The Junction, minimalist dekorasyon taşıyan özelliğiyle ve de geniş Akdeniz menüsünü en işi şekilde sunmaktadır. Ayrıca The Junction'da servis yapılan bütün yemekler günlük olarak tedarik edilen malzemelerden yapılmaktadır.

Eğlence ve Aktiviteler: Bölgenin en ünlü müzelerine, camilere, saraylara, pera'ya, Kilise ve sinagoglara, Kuleler, köşkler, hamamlara, çarşı ve alışveriş merkezlerine gidip eğlenebilirsiniz.

Konum: Tepebaşı'nda yeralmakta olup Ayasofya ve Sultanahmet'e 20 dakika uzaklıktadır.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi