Club Familia Tatil Köyü İstanbul | uygun oteller
uygun oteller: Club Familia Tatil Köyü İstanbul

21 Ağustos 2009 Cuma

Club Familia Tatil Köyü İstanbul




Çeşme bölgesinde yer alan otelde adından da yola çıkılarak 6 tane konforlu suit oda bulunuyor. Tamamen aileler düşünülerek tasarlanmış ve döşenmiş odalar en basit ihtiyaçtan özel ihtiyaçlara kadar, telefon, klima, mini bar, elektronik kilit sistemi, uydu yayınlı TV ve internet gibi hizmetleri sunuyor.

Deniz ve güneşin keyifle bir arada buluştuğu Familia Tatil köyünde berrak ve tertemiz plajda denizin tadını çıkarabilir, bay ve bayanlar için ayrı olarak inşaa edilmiş kaydıraklı havuzlarda eğlenebilirsiniz. Muhteşem yemeklere sahip olan lokantada, usta aşçılar Türk ve Osmanlı mutfağını Dünya mutfağıyla buluşturarak çeşitli lezzetler sunuyorlar.Ara öğünlerde aperatif yiyecekler, geç kahvaltı, gece aperatifleri ve gün boyunca limitsiz alkolsüz içecekler hizmetinizdedir. Ve de Çeşme'nin meşhur sakızlı dondurması.

Eğlence de Familia Tatil köyünün vazgeçilmez bir parçası. Turgay Başyayla'nın sunduğu en güzel halk müziği eserleri de bu amaçla akşamları neşelendiriyor. Aynı zamanda gülmeyi özleyenler için komedi ustası Recep Demirkaynak da tek kişilik gösterilerini akşamları sunuyor. Ayrıca animasyon kadrosu da gün boyu misafirleri eğlendirmeye devam ediyor. Gün içerisinde havuz başında animasyonlar, akşamları ise gece show'ları. Talep doğrultusunda yat turları. İnternet cafe,langırt, masa tenisi sinema gösterimleri, play station, bilardo, konserlerramazanda nereye gidilir ve daha pek çok aktiviteyle tatilin tadını çıkarmanız için ve İslami koşullara uygun bir tatil yaşamak için birebir bir ortamı yaşayacaksınız.

Club Familia Otele rezervasyon için çeşitli şehirlerden telefon numaralarını aşağıda bulabilirsiniz.


Konya Şubesi : 0332 350 75 30 - 20
Ankara Şubesi : 0312 419 19 12 - 13
İstanbul Merkez : 0212 518 87 34 - 35

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi