Villa Konak Otel Kuşadası Aydın Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Villa Konak Otel Kuşadası Aydın Otelleri

5 Şubat 2010 Cuma

Villa Konak Otel Kuşadası Aydın Otelleri


Otel

İnsanlık tarihinin en eski yerleşimlerinden biri. Ege'nin kristal berraklığında sularının birbirine bağladığı uygarlıkların beşiği.




"Sükunet adası"


"Eski Türk Evi"

Villa Konak Kuşadası'nın ilk yerleşim birimlerinde bulunan eski Türk evlerinden doğdu. Şehir merkezine yakınlığına (100 m) aldanmayın, size sunduğu sessizliği ve dinlendirici atmosferi en kuytu doğa parçasında bile bulamazsınız. Yokuşu tamamlayıp otele ulaştığınızda yürüdüğünüz yola değdiğini göreceksiniz...

100 yıllık eski kuyu ve tulumbadan, geleneksel ekmek fırınına geleneksel Türk evlerinin tüm öğelerini bir arada bulabileceksiniz.

En yakın plaja 200 metre yürüyerek ulaşabileceğiniz gibi 20 dakikalık bir otobüs yolculuğuyla Milli Park'taki Türkiye'nin en iyi korunmuş kıyılarına kendinizi atabilirsiniz.

Kuşadası'nın gece hayatının renkliliğini anlatmaya gerek yok. Sadece seçiminizi yapmalısınız...

Odalar

Konağımızda 22 oda ile hizmet veriyoruz. Odalarımız henüz yenilendi ve sizleri bekliyor. Her bir oda ülkemizin kültürel çeşitliliğini yansıtacak şekilde farklı ahşap ve dokuma ürünleriyle döşendi.

Odalarımızı numaralandırmadık hepsine birer isim verdik. Bunlar Anadolu ve eski Yunan mitolojisinden Didim, Efes gibi isimler taşıyor.

Rahatınız için tüm odaları klima, her biri birbirinden farklı konforlu banyolar, mini bar, tavan vantilatörü, 700 kanallı TV, saç kurutma makinası, internet erişimi ile donattık.

Sadece rahat yatağınızda iyi bir uykunun değil güzel uyanılacak bir sabahın ne kadar eşsiz olduğunu bildiğimiz için pencerenizi bahçemize ve kuş seslerine açtık...

Restorantlar

Kaya Enderin'in diğer bir tutkusu da yemek pişirmektir. Onun ellerinden Ege mutfağının güzel yemeklerini tatmak için arada bir aklınızdan geçen yemeği çıtlatmanız etkili olabilir... Villa Konak yemekleri her zaman taze sebzeler ve nitelikli malzemelerle hazırlanır.


"Kaya meşhur fırın partilerinden birinde pidelere keyif katıyor"


Kahvaltılar her zaman çok renkli, peynirler, zeytinler, tereyağı, bal ve diğer yiyeceklerle zengin, kısacası eksiksiz...

Belki de kahvaltılarımızla ilgili en büyük sorun bir türlü masadan kalkıp hayata karışmak istememeniz olabilir.

"Mutfağımız meraklısına açık"

Villa Konak mutfağı Ege ve Akdeniz yemeklerinin ve geleneksel yemeklerimizin nasıl yapıldığını öğrenmek için iyi bir fırsat olabilir.



Aktiviteler

Açık yüzme havuzu
• Snack bar & Garden bar
• Küçük terasımızdaki ahşap kütüphane
• İnternet bağlantısı, faks ve ihtiyaç duyacağınız iletişim hizmetleri
• Masa tenisi ve Amerikan bilardosu
• Resepsiyonda değerli eşya kutuları

ve diğer pek çok olanak sunuyor...

Villa Konak'ın tüm alanları ve odaları elektronik yangın güvenlik sistemiyle donatılmıştır.


İletişim

Telefon : +90 256 6146318
Faks : +90 256 6131524
Adres:Yıldırım Cad. No:55 KUŞADASI 09400 AYDIN TÜRKİYE

  • Kuşadası Villa Konak Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi