Tusan Beach Resort kuşadası aydın Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Tusan Beach Resort kuşadası aydın Otelleri

3 Şubat 2010 Çarşamba

Tusan Beach Resort kuşadası aydın Otelleri










Otel

Tusan Beach Resort, 1962 yılında Tusan Turizm A.S. tarafından Türkiye’nin gözde tatil yerlerinden biri olan Kuşadası’nın mavi bayraklı kumsal koyunda kuruldu.

Kuşadası’nın ilk oteli olarak dört yıldızlı Tusan Beach Resort sizlere profesyonel servis kalitesini ve Ege misafirperverliğini sunuyor. Efes Harabeleri ve Meryem Ana Evi’ne sadece 10km uzaklıkta bulunan otelimizde konaklarken günübirlik gezilerle Pamukkale, Didim, Milet, Artemis Tapınağı gibi pekçok tarihi mekanı ziyaret etme fırsatını da yakalayacaksınız.

Odalar

Zevkle döşenmiş 286 deniz manzaralı, 68 bahçe manzaralı odalarımız Ege Denizi ya da doğudaki muhteşem tepelerin manzarasına sahiptir. Tusan Beach Resort, konforunuz için herbiri özel balkona sahip farklı oda seçenekleri sunar.


Deniz veya Bahçe Manzaralı Standart Oda:
Deniz veya bahçe manzarası, banyo, klima, uydu tv, minibar, telefon, kasa, saç kurutma makinası. İstek üzerine bebek yatağı. (Ort. 28 mt2)


Süit Oda:
Deniz manzarası, geniş salon, ayrı yatak odası, banyo, klima, uydu tv, minibar, telefon, kasa, saç kurutma makinası. İstek üzerine bebek yatağı. (Ort. 65 mt2)


Engelli Odası:
Deniz veya bahçe manzarası, banyo, klima, uydu tv, minibar, telefon, kasa, saç kurutma makinası.İstek üzerine bebek yatağı. (Ort. 30 mt2)

Restorant Barlar

Konuklarımızın sayısına bağlı olarak 400 kişilik kapalı Didim Restoran tüm yıl boyunca farklı öğünlerde servis verir.


Deniz kenarında bulunan açık havada Zeugma Restoran (750 kap.) ilkbahar ve yaz mevsiminde hem lezzetli yemekler hem de Ege Denizi’nin güzelliğini sunar.


Lykia Restoran (150 kap.) yüksek sezonda, geleneksel Türk kebabı ve deniz ürünleri, düşük sezonda ise deniz ürünleri hizmetimizin seçkinliğini tatmanızı önerir.


Özenle döşenmiş kapalı restoranımız Efes Restoran(300 kap.) banket organizasyonlarınız için de uygundur.


Havuzu, bir akvaryum gibi dışından gören Perge Kafe’de enerjinizi yiyecek ve içecek eşliğinde dinlenerek tazeleyebirsiniz.


Açık hava Teos Kafe’de çeşitli pidelerimizi tadabilirsiniz.

Tusan Beach Resort’un güleryüzlü barmenleri farklı barlarda yerli alkollü ve alkolsüz içecekler hazırlar.


Açık hava Troy Bar’da Ege’nin ve günbatımının güzelliğini izleyebilir, kapalı Troy Bar’da Türk kahvenizi içerken huzur bulabilirsiniz.


Aspendos Bar güneşten bunalınca serinletmek için havuz çevresinde yeralır.


Bilardonuzu oynarken kış sezonunda açık olan Assos Bar’ın keyfini çıkarabilirsiniz.

Plaj Havuz

300 metre uzunluğundaki kumsalıyla Tusan Beach Resort denizi, güneşi ve su kayağı, kano, jetski, parasail, deniz bisikleti, hamburger bot, ve dalgıçlık gibi pek çok eğlenceyi yaşamanıza olanak tanır.

Animasyon

Farklı dilleri konuşabilen animasyon ekibimiz size Tusan’ın eğlencesini oyunlar, hergün değişen program ve akşam programlarıyla yaşatıyor. (1 Mayıs'tan 31 Ekim'e kadar)

Güne step ve aerobik eğitmenlerimizle başlayarak vücudunuzu bahçemizin ferah havasıyla dolduracaksınız. Gün boyunca sıcakkanlı animatörlerimiz sizleri oyun ve yarışmaların coşkusuna bırakacak.

Siz bizimle eğlenirken profesyonel mini-kulüp animatörlerimiz de çocuklarınızla (4-12 yaş) ilgilenecek, değişik oyunlar oynatıp yaratıcılıklarını geliştirecekler.

Geceniz mini disko ve akşam eğlenceleriyle başlayacak, DJ’imizin çaldığı popüler şarkılarla diskoda (yaş limit min. 18) devam edecek.

Aktiviteler

Sinema:
5.1 Dolby Dijital Sistemiyle son filmlerin sergilendiği sinemamız (40 kap.) profesyonel olarak döşenmiştir. Aynı zamanda konferanslar için de uygundur.


Internet Hizmeti:
Internet kafe & lobide kablosuz internet.


Mağazalar:
Tusan Beach Resort’taki alışveriş alanı misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlar. Kaliteli hizmet sunan kuyumcu, deri mağazası, fotoğrafçı, hediyelik eşya mağazası ve market bulunur.


Diğer Hizmetler:
Mini kulüp (4-12 yaş), doktor & hemşire, çamaşırhane, oyun odası, TV salonu.

Spa

Spa ekibimiz sizi suyun yenileyici etkisi ve rahatlatıcı bir atmosfere davet ediyor.

Saunada vücut toksin ve asitlerinizden kurtulacak, gözeneklerinizin temizlenmesine yardımcı olacaksınız. (yaş limit min. 15)

Türklerin geleneksel temizlik alışkanlığı Türk hamamında kese-köpüğün zevkini yaşayacaksınız. Bu geleneksel yöntem kan dolaşımınızı düzenleyecektir.

Fin hamamında solunumunuz düzene girecek, buhar gözeneklerinizin açılmasına yardımcı olacaktır.

Kendinizi insan anatomisini iyi bilen profesyonel masöz ya da masörlerimizin ellerine bırakacak ve Uzak Doğu masajı, medikal masaj, aroma terapi gibi farklı masajları deneyebileceksiniz.

Yüz bakımı ünitesinde yoğun bir temzilik uygulanacak, ölü hücrelerinizden kurtulacak, yeni ve taze bir cilde sahip olacaksınız.

Temel jimnastik aletleriyle tatiliniz boyunca formda kalacaksınız.

İletişim

Telefon:+ 90 256 618 15 15
Faks:+ 90 256 618 15 55
Rezervasyon:+ 90 256 618 10 90
Adres:09400 Kuşadası Aydın Türkiye



  • Kuşadası Tuson Beach Resort sitesi için tıklayın


  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi