kısmet otel kuşadası aydın | uygun oteller
uygun oteller: kısmet otel kuşadası aydın

3 Şubat 2010 Çarşamba

kısmet otel kuşadası aydın






Otel

1966 yılının baharında Akyar Yarımadasınında tesisleşen Otelimiz yaklaşık Yarım Asırlık geçmişiyle gönüllerde o kurmuştur. Kısmet'imiz dünyadan pek çok ünlü sanatçı, devlet adamı, asilzadeler ve starlarla; her yıl gelmeye devam eden yerli ve yabancı değerli konuklarıyla bir klasik olmuştur. Türk misafirperverliğini, ulu Ağaçların gölgesindeki renk cümbüşü yaratan çiçeklerin bezediği bahçesinde; Ege maviliğinin çerçevelediği eşsiz manzaralarında yaşayacaksınız ...

Genel Bilgiler

Kısmet Otel kapasitesi 3 Suit, 23 Junior Suit olmak üzere toplam 107 odadır. Odalarımızın% 95'i deniz manzaralıdır.
Tüm odalar balkonlu olup, odalarda telefon, müzik yayını, minibar televizyon, Uydu TV yayını, klima, Duşlu banyo ve saç kurutma makinası mevcuttur.
Özellik genel olarak, Merkezi klima, merkezi ısıtma, harika bir bahçe, TV ve 50-60 kişilik seminer odası, İnternet Bağlantısı, kuaför, çamaşırhane ve kuru temizleme hizmeti, Özel Kasa, Hediyelik Eşya Mağazası, 24 saat oda servisi, geneljenaratör, doktor ve hemşire servisi, ücretsiz otopark yeri mevcuttur.
Restoran Barlar oda kahvaltı, yarım pansiyon olanakları dışında Alkart restaurant'ımız da mevcuttur. Kafeteryamız, Lobi Bar, Marina Bar, Plaj Bar, Havuz Bar ve Snack Bar'ımız mevcuttur.
Toplantı ve Seminer Salonu max ,75 kişilik. Kapasitelidir. Air-condition mevcuttur. Projeksiyon ve perdesi, tepegöz ve Flipchart bulunmaktadır Altı. Ses düzeni ve Mikrofon tertibatı, video show, fax. Internet imkanları sunulmaktadır.
Kalacak yer kapasitesi 107 oda, 3 suit, 12 delux oda.

İletişim

Te l: 0 256-618 12 90
Faks: 0 256-618 12 95
Adres:Gazi Beğendi Bulvarı - Kuşadası Aydın

  • Kuşadası Kısmet Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi