Ephesia Holiday Beach Club Otel Kuşadası Aydın | uygun oteller
uygun oteller: Ephesia Holiday Beach Club Otel Kuşadası Aydın

3 Şubat 2010 Çarşamba

Ephesia Holiday Beach Club Otel Kuşadası Aydın




Otel

Kuşadası'nın en güzel koylarından birinde; Ege sahiline mükemmel bir açıyla bakan Ephesia Holiday Beach Club, 40.000 m² yeşil alan üzerine kurulu olup, 336 oda ve 900 yatak kapasitesi, özel plajı ve ikisi termal özellikli olmak üzere dört alternatif havuzu ile eşsiz bir tatil köyüdür...

Odalar

Deniz ve bahçe manzaralı, içinde 84 aile odasının da yer aldığı toplam 336 odamız mevcuttur.

2007 kış sezonunda yenilenen odalarımızda rahat bir tatil geçirmeniz için her türlü konfor düşünülmüştür.

Bütün odalarımızda ; Split klima, minibar, safe box, wc, duş, saç kurutma makinası, direkt telefon, ve yerli yabancı uydu yayınlarını alabilen TV bulunmaktadır.


Restorant Barlar

Lezzet Zengini! Geleneksel Türk Mutfaginin yani sira dünya mutfaklarinin tadi damaginizda kalacak birbirinden seçkin lezzetleri sizi bekliyor... Ana Restoran Dünyaca ünlü Türk mutfaginin doyumsuz lezzetleri ile bezenmis büfelerde, dünya mutfaklarinin seçkin örnekleri ister havuz restoranda isterseniz ana restoranda misafirlerin begenisine sunuluyor.

A'la Carte Restoran Aksam yemeklerinin favorisi A'la Carte Restoran Pırıl pırıll Ege Denizi'nin doyumsuz manzarasi esliginde leziz yemekleri tatmak misafirlerin kaçirmak istemeyecekleri bir firsat Lezzet Zengini!

Geleneksel Türk Mutfaginin yani sira dünya mutfaklarinin tadi damaginizda kalacak birbirinden seçkin lezzetleri sizi bekliyor... Ana Restoran Dünyaca ünlü Türk mutfaginin doyumsuz lezzetleri ile bezenmis büfelerde, dünya mutfaklarinin seçkin örnekleri ister havuz restoranda isterseniz ana restoranda misafirlerin begenisine sunuluyor.

A'la Carte restoran Aksam yemeklerinin favorisi A'la Carte Cafe Bar Piril piril Ege Denizi'nin doyumsuz manzarasi esliginde leziz yemekleri tatmak misafirlerin kaçirmak istemeyecekleri bir firsat


Aktiviteler

Su Sporları

Su Kayağı
Sörf
Banana kano
Su bisikleti
Parasailing
Ringo
Dalış okulu
Jet ski
Kara Sporları
Tenis
Masa Tenisi
Beach Volley
Dart
Boccia
Basketbol
Bilardo

İletişim

Tel+90 256 633 3288
Fax +90 256 633 3295
Adres: Kusadasi - Turkey

  • Kuşadası Ephesia Holiday Beach Club Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi