ephesia otel kuşadası aydın otelleri | uygun oteller
uygun oteller: ephesia otel kuşadası aydın otelleri

3 Şubat 2010 Çarşamba

ephesia otel kuşadası aydın otelleri



Otel

Ephesia hotel Kuşadası'nın ve Türkiye'nin en uzun kum plajı üzerinde ve olağan üstü bir doğa içinde, şehir merkezine 7 km mesafede, 4 yıldızlı hotel olarak hizmet vermektedir.

Seyrine doyum olmayan bir gün batımı....

Gün boyu isterseniz sizi hiç yalnız bırakmayacak aktiviteler, animasyonlarla eğlence, neşe içinde bir tatil, isterseniz yemyeşil bahçemizin sessiz sakin bir köşesinde kendinizle, doğayla ve denizle baş başa dingin birkaç gün.... Yarı olimpik yüzme havuzu, restoranlar, barlar....

Uluslararası ve Türk mutfağından lezzetli yemekler...

Deneyimli bir ekip ve Ephesia otel'in her yıl yenilenen konforu.... Unutulmayacak bir tatil düşündüğünüz anda Ephesia Hotel sizin için mükemmel bir seçenek.

Odalar

Tamamı deniz manzaralı 233 standart odamızın yanında 12 adet family suit odamız mevcuttur.

Zevkle döşenmiş, herbiri balkonlu odalarımızda rahat bir tatil geçirmeniz için her türlü konfor düşünülmüştür.

Bütün odalarımızda ; Split klima, minibar, safe box, halı, küvet, wc,saç kurutma makinası, direkt telefon,banyo telefonu ve yerli yabancı uydu yayınlarını alabilen TV bulunmaktadır.

Restorantlar Barlar

Özel aşçılarımızın hazırladığı dünya yemek zevkine uygun leziz yemekler ve içkiler eşliğinde yemeklerinizi restaurantlarımızda alabilirsiniz.

Gün boyunca Snack barda, deniz kıyısında, aperatif yiyecekler ve serinleticiler alabilir, Looby barın sıcak atmosferinde içkinizi yudumlayabilirsiniz.

Plaj Havuz

Yarı olimpik yüzme havuzumuz yetişkinler için, çocuk havuzumuz da miniklerin gün boyunca güvenle yüzüp oynayabilecekleri birçok aktiviteye ev sahipliği yapmaktadır. Plaj ve havuz arasında kalan bahçe bölümü de güneşlenmeye ve spor yapmaya elverişlidir.

Muhteşem plajımızda güneşlenmenin tadına varacaksınız.Odanızdan plaja gelmek ve denize girmek sadece birkaç dakikanızı alacaktır.

Plaj ve havuzda şemsiye, şezlong, havlu ve minder servisimiz ücretsizdir. Türkiye’nin en güzel kumsallarından birine sahip olan Ephesia Hotel sizlere deniz, güneş ve kumun tadını çıkartma olanağı sağlar.

Aktiviteler

Tatili sağlıklı bir yaşam atmosferine dönüştürebilmeniz için spor aktiviteleriniz unutulmadı. Gün boyunca katılabileceğiniz aktiviteler :


Gün boyunca ve gece animasyon, Airobik, türk hamamı, Sauna, Fitnes Center, masa tenisi, plaj voleybolu, dart, Kano, deniz bisikleti
Masaj, dalış, motorlu su sporları, bilardo, sörf
Günboyu süren aktivitelerimizin yanında akşam da animatörlerin hazırladığı animasyonlar, Miniclub Ephesia'nın minik üyelerinin düzenlediği dans gösterilerini izlerken, kendinizi bir anda eğlencenin içinde bulacaksınız.

İletişim
Tel:+90 256 6333288
Fax:+90 256 6333296
Adres:Ilyca Mevkii Longbeach PK 195 09400 Kuşadası Aydın Türkiye

  • Kuşadası Ephesia Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi