Atamis Onura Otel Kuşadası Aydın Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Atamis Onura Otel Kuşadası Aydın Otelleri

5 Şubat 2010 Cuma

Atamis Onura Otel Kuşadası Aydın Otelleri


Otel

Kuşadasındaki 5 yıldızlı evinizde Güneşin batışına ilk defa bu kadar yakından tanık olacaksınız….

Atamis Onura Hotel mükemmel deniz manzarası,emsalsiz konumu ve yüksek kalite standartlarındaki odalar ve hizmetleriyle size unutulmamaktan da öte alışkanlık yaratacak bir tatil sunuyor….


Odalar Suitler

Tüm ihtiyaçlarınız ile donanımlı olan odalarımız misafirlerimize evlerindeki rahatı aratmayıp 5 yıldızlı otel konforunu tam anlamıyla sunmaktadır.

Tüm odalarımızda

mini bar
Uydu tv
direk telefon
saç kurutma makinesi
merkezi ısıtma-soğutma
Safe-Box(Kasa)
balkon(tüm odalarımızda mevcut değildir)
küvetli banyo
Standart olarak bulunmaktadır

Restorant ve Barlar

Otelimiz bünyesinde bulunan 2 adet ana restorantı(Yazlık ve kışlık) yanı sıra bir adet kahvaltı salonu ve balo salonlarımızla sizlere eşsiz servis ortamı sunmayı planlamaktayız..


Tesisimizde bulunan barlarda tüm içki gruplarından zevkinize uygun içkileri günün her saati bulabileceksiniz.

Lobby bar başta 24/24 saat anlayışı içinde olmak üzere oda servisi yapabilmektedir onun haricinde Sunset bar,aquarium bar marina bar,servis bar,roof bar ve disco bar alternatifleri ile müşterilerimize 1.sınıf memnuniyet sunulmaktadır.


Fitness Spa

Otelimiz size bünyesinde bulunan geniş fitness ve spa hizmetlerini uzman kişiler kontrolünde katılarak tatilinizi zevkli olduğu kadar faydalı bir hale de getirebileceğiniz imkanları da beraberinde sunmaktadır.

Güne teknolojik jimnastik aletleri eşliğinde spor yaparak başlamanın keyfini çıkarıp sauna ve türk hamamında da günün tüm yorgunluğunu,uzman kişiler kontrolünde size yapılacak masaj la atabileceksiniz..


Aktiviteler

Animasyon

Otelimizin profesyonel animasyon kadrosu eşliğinde günün her saati sizleri tatilinizi çok daha eğlenceli hale getirecek eğlenceler,şovlar ,gösteriler sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

Özellikle animasyon ekibimizin akşamları sizler için hazırlamış olduğu sürpriz parti ve eğlenceler sizlere unutamayacağınız bi tatil eğlencesinin resmini çizecek nitelikte olacaktır.

Su Sporları

Otelimizin animasyon ekibiyle birlikte gün içerisinde tatilin,denizin ve güneşin tadını parasailing,su kayağı ve beach volley gibi aktivitelerle zenginleştirmeniz münkün olabilecektir.

İletişim

Tel : (0256) 622 05 05 (12 hat)
Fax : (0256) 622 07 27
Adres:Yavansu Mevkii Söke Yolu Üzeri 5.Km Kuşadası Aydın

  • Kuşadası Atamis Onura Otel sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi