Otel Asena Kuşadası Aydın Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Otel Asena Kuşadası Aydın Otelleri

3 Şubat 2010 Çarşamba

Otel Asena Kuşadası Aydın Otelleri


Otel

Orada her zaman geldiğinde sıcak açığız.
Ege Denizi nefes kesen görünümü ...

ASENA Otel, Kuşadası Kadınlar Denizi üzerinde bulunan
Asena Otel Kadınlar Denizi ve sadece 3 km uzakta şehir merkezine bulunmaktadır. Kadınlar Denizi alanı ve su sporları çeşitli kum ve sığ plajı var.

Tamamen 400 kapasiteli bir kapalı restoran ve günbatımı roof restoran bulunmaktadır. O çatıda büyük bir yüzme havuzu vardır.

Orada 40 kapasiteli bir toplantı odası. Konuklar bir TV ve okuma salonu olarak lobi de küçük köşesinde kullanabilirsiniz. Orada kasalar ücretli resepsiyon bulunmaktadır.

Odalar

Asena Otel 215 yatak tüm son derece konforlu olan 103 lüks oda samimi bir oteldir.

Her guestrooms modern ve basit bir sempati ile döşenmiş ve özellikle dramatik güneş Ege'nin saatleri ayarlamak muhteşem deniz manzaralı bir balkon özellikleri.


Bu harika panoramik Odalarımızda diğer tesisleri ile tamamlanmaktadır 3 kanal müzik sistemi, direkt telefon, wc / duş, saç kurutma makinesi ve klima gibi ...

Restorant Bar

Çatıda, teras olarak bakan Ege deniz bizim açık hava restoranı lezzetli dünya mutfağı ve lezzetli yerel lezzetlerden, özenli servis ve açık büfe menü ile hizmetinizde.

Never-Ege'nin güneşli gün biten, havuz bar güneş öptü havuz genişletir. Bizim havuz bar havuz tarafından kokteyller, serinletmeler ve zevk için huzursuz yerdir-akşam yemeği içecekler sonra.



Bizim deniz ön otel bulunca iyi Kuşadası sahil "Kadınlar Denizi" adlı bilinen

Ev zengin çeşitleri ile rahat Lounge hamur işleri, sıcak ve soğuk içecekler farklı gurme çay ve kahve özellikle inanılmaz lezzetler yapılmış, bizim seçimden gazete, kitap ve değerlendirmeleri okumak istediğiniz misafirlerimiz için.

İletişim

ASENA HOTEL KUŞADASI

Tel: (0090) - 256-6.148.923
Faks: (0090) - 256-6.148.916
Adres: Kadinlar Denizi No: 29 Kuşadası Aydın Türkiye

  • Kuşadası Otel Asena sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi