Otel Olivia Family Suites Kuşadası Aydın Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Otel Olivia Family Suites Kuşadası Aydın Otelleri

5 Şubat 2010 Cuma

Otel Olivia Family Suites Kuşadası Aydın Otelleri


Otel

Hangi boyunca Milli Parkı için orada üç güzel koylar, ormanlık alanlar, mağaralar ve yaban hayatı bir bolluk potansiyel müşteri yeni bir otel kompleksi kumsalı ile Long Beach sadece 400 metre yer. Kuşadası, çok sayıda dükkan, restoran ve barları ile canlı bir tesisi yaklaşık 7 km uzaklıktadır. Yerel mini otobüs seferleri düzenli olarak çalışır ve doğrudan otelin önünde durur. Ayrıca Aqua-yürüme mesafesi içinde park.

Odalar

Karmaşık 28 suit ile iyi hangi e yatak, ikiz yatak yatak odası, duş kabin içine döndürülebilir modern bir kanepe ile salonu tayin / WC bulunmaktadır Çift, bireysel klima, telefon cam, Sat TV, uluslararası kanallar, duvarlar izolasyonlu ile. Her daire ve deniz manzaralı, masa ve sandalyeleri, ideal ayar çoğunlukla rahatlamak ve güzel gün batımını seyretmek balkon vardır. . Bebek karyolası ve yüksek sandalyeler, Twice haftalık keten değiştirmek, temizlik 4 kere haftada.

Aktivite

Orada giriş salonu, resepsiyon, rahat oturma alanı, snack bar büyük lobi olan en yüksek kaliteyi dekorasyonunda, tatlı su yüzme havuzu, çocuk ve bebek havuzu, güneşlenme terası muz ve palmiye ağaçları ile landscaped tropical gardens ayarlayın. Şezlong ve şemsiye ücretsiz olarak mevcuttur. Tüm yemekler, Masa tenisi, masa futbolu ve çocuk oyun alanı için Market, restoran.

İletişim


Tel: 0 256 622 07 60
Fax: 0 256 618 00 09
Yavansu Mevkii Nr 10 09400 Kusadasi Turkey

  • Kuşadası Otel Olivia Family Suites sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi