The Marmara Esma Sultan Kadıköy İstanbul | uygun oteller
uygun oteller: The Marmara Esma Sultan Kadıköy İstanbul

30 Ağustos 2009 Pazar

The Marmara Esma Sultan Kadıköy İstanbul







Tarihi dokusu zarar görmeden, yepyeni bir görünüme kavuşan The Marmara Esma Sultan, dört mevsim davet, konser, şirket yemeği, organizasyon, düğün, toplantı gibi aktiviteler için, özellikle tercih edilen, seçkin bir mekan. İstanbul Boğazı nın büyülü manzarasını seyreden Esma Sultan Yalısı, Ortaköy de deniz kenarında yer alıyor.


Tarihi görkem, The Marmara ayrıcalığı ile buluştu

Tarihi dokusu zarar gö rmeden, yepyeni bir görünüme kavuşan The Marmara Esma Sultan, dört mevsim davet, konser, şirket yemeği, organizasyon, düğün, toplantı gibi aktiviteler için, ö zellikle tercih edilen, seçkin bir mekan. İstanbul Boğazı'nın büyülü manzaras? ?nı seyreden yalı, Ortaköy'de deniz kenarında yer alıyor.
90'ların baş ında The Marmara İstanbul tarafından alınan Esma Sultan Yalısı'na, orjinal planına sadık kalınarak yeni bir kültürel kimlik kazandırıldı. 2001 yılı nda yalının içi cam ve çelik kullanılarak yeniden inşa edildi ve on iki ay boyunca hizmete açık hale getirildi.
Büyüleyici manzarası ve tarihteki yeriyle İstanbul'un simgelerinden biri olan The Marmara Esma Sultan, yemyeşil bahçesi, denizden gelişe imkan tanıyan iskelesi, Asya'yı Avrupa'ya bağlayan Boğaz Köprüsü ve önüne seriliveren muhteşem boğaz manzarasıyla misafirlerine kaliteli hizmet ve gö rsel ihtişamı bir arada sunuyor


Hem ziyafet hem iş

Önemli iş yemekleri, özel davetler, balolar, ziyafetler, düğünler için, Esma Sultan Yalıs? ?'nın büyülü atmosferi ile kusursuz The Marmara hizmeti eşsiz organizasyonlara imza atıyor.
The Marmara Esma Sultan, bahçesinde 1000 kişilik yemek, 3000 kişilik resepsiyon; kapalı mekanının üst katında 336 kişilik yemek, 600 kişilik resepsiyon; alt katında 180 kişilik yemek, 300 kişilik resepsiyon imkanını The Marmara Catering Servisi'nin profesyonel, ayrıcalıklı, mükemmel hizmeti ile sunuyor.
Osmanlı döneminin ihtişamı ve görkemini yaşatan, en güzel İstanbul manzaralarından birine sahip olan The Marmara Esma Sultan, özel anlarınızı eş siz kılmak için hizmetinizde.

esmasultan-sales@themarmarahotels.com
esmasultan-info@themarmarahotels.com
İstanbul'un Altın Çağı'nı yansıtan özel bir mekan

Esma Sultan Kim?

32. Osmanlı Padiş ahı Abdülaziz'in kızı olan Esma Sultan, 1873 yılında Dolmabahçe Saray'ı nda doğdu. Üç yaşında babası Sultan Abdülaziz'in tahtan alınmasıyla I. Abdülhamid'in Yıldız Sarayı haremine alınarak büyütüldü. Sevilen bir hanım sultan olarak yetişen Esma Sultan, 1889 tarihinde sultanın seryaveri Çerkez Mehmed Paşa ile evlendirildi. Uzun boyu, iri siyah gözleri, uzun yüzü, çekik kaş ları ve beyaz teniyle nadir bir güzelliğe sahip olan Esma Sultan'nın adı 10 sene boyunca yaşadığı Esma Sultan Sarayı'na verilmiştir.

Oda fiyatları ve rezervasyon için lütfen Satış Ofisimizle iletişim kurunuz.

Tel: +90 212 251 4696
Faks: +90 212 244 0509
E-posta:
esmasultan- sales@themarmarahotels.com

The Marmara Istanbul
Tel: +90 212 251 4696
Faks: +90 212 244 0509
Adres: Muallim Naci Cad. Yalıçıkmazı Sok No:20 Ortaköy 34347 İstanbul TÜRKÜYE
E-posta:
esmasultan-info@ themarmarahotels.com

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi