2011 Erken Rezervasyonda Sıkça Sorulan Sorular | uygun oteller
uygun oteller: 2011 Erken Rezervasyonda Sıkça Sorulan Sorular

11 Aralık 2010 Cumartesi

2011 Erken Rezervasyonda Sıkça Sorulan Sorular



Erken Rezervasyon Ne Zaman Yapılmalı?

işleminizi ne kadar erken yaptırırsanız okadar ucuz tatile gidebilme şansına sahip olursunuz.indirim oranları otellerin doluluk oranları arttıkça düşmektedir onun için taril tarihinizi bir an önce planlayarak en yüksek indirim oranları ile başvuru yağmanız gerekmektedir.Geçtiğimiz yıl kampanya tarihleri içerisinde %40 a varan indirim fırsatlarından yararlanarak işlemlerini yaptıran misafirlerimiz, tesislerin yaz sezonununda konaklama fiyatlarını arttırmasıyla birlikte son dakika işlem yaptıran müsafirlerimizle aradaki fark %50'lere kadar vardı.Tek yapmanız gereken tatile gideceğiniz tarihi belirleyip bir an önce bizleri aramak. Profesyonel tatil danışmanlarımız sizler için en uygun tatili planınızı yapmanıza yardımcı olacaklardır.

Erken Rezervasyon Kampanyası Hangi Tarihlerde Bitmektedir?

Erken Rezervasyon 2011 kampanyası tarihleri Ocak, Şubat, Mart,Nisan ve Haziran ayları olarak toplamda 6 dönemde uygulanmaktadır.Fakat bazı otellerde bu indirim oranları düşük dahi olsa otelin doluluk oranına göre temmuz ve hatta tüm yaz ayları döneminde devam edilmektedir.


Erken Rezervasyon Yaptırdıktan Sonra Tail Tarihimi Değiştirebilirmiyim?

Tarih değişikliği için,işlem yaptırdığınız tarihteki fiyatlar ve indirim oranları geçerli olacaktır. ilk yaptırdığınız işlemde yapmış olduğunuz ödeme tutarı, yeni başvurunuzdaki ödeme tutarı arasındaki farkı ödediğiniz taktirde,tarih değişikliğiniz otel boşluk ve doluluğuna göre müsait ie tarih deişikliği işleminiz yapabilmektedir.Bu Deişiklik sonrasındaki değişiklik taleblerinizde , otele giriş gününüzden 7 gün kalaya kadar %35 no- shov bedeli uygulanır.Son 7 günden az bir süre kalana kadar yapılan değişiklik talepleri ise iptal hükmündedir.

Erken Rezervasyon Tarihleri Bittikten Sonra Rezervasyonumu iptal Edebilirmiyim?

Bu dönemlerde yaptırdğınız işleminizin iptal edilmesi için iptal sigortası yaptırmanız gerekmektedir. iptal sigortası yaptırdığınız taktirde,size başvuru esnasında belirtilen süre dahilinde işleminizi iptal edebilirsiniz.Bu durumda ödediğiniz tutarınızın iadesi size geri yapılacaktır,sadece iptal sigortası için ödediğiniz sigorta bedeli ödediğiniz tutardan düşecektir.

Erken Rezervasyon için Son Günmü Rezervasyonumu Yaptırmalıyım?

Birçok Müsafirimiz başvurularını, kampanyanın son gününe bırakmaktadır.Bu karar doğru bir karar gibi gözüksede aslında öyle değildir.Karar verdiğiniz otelin son gün birçok talep almasından dolayı otel dolmakta veya son gün yaşanabilecek teknik aksaklıklarından dolayı işleminizin tamamlanmasında sıkıntı doğabilmektedir.Bu nedenlerden dolayı işlemlerinizi bir iki gün önceden yaptırmanızı tavsiye ederiz.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi