Anzac Otel Çanakkale Merkez Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Anzac Otel Çanakkale Merkez Otelleri

13 Aralık 2009 Pazar

Anzac Otel Çanakkale Merkez Otelleri




Genel Bilgiler

Otelimiz

Antik Truva ve IDA taş motifleriyle kaplanan yüzeyi ve kolonları, Truva Savaşlarını simgeleyen muhteşem sanat eserleri, Gelibolu Savaşını konu alan sanat çalışmaları, Gelibolu Savaşından günümüze kadar gelen bazı objelerin sergilendiği bölümü ve eski Çanakkale’yi yaşatan fotoğraflarıyla Anzac Hotel, Çanakkale yöresinde gezeceğiniz yerlerin büyüsünü sizlere ilk andan itibaren yaşatacaktır.

Doğu ile Batının amansız mücadelesine tarihin birçok bölümünde tanıklık eden Çanakkale’nin zengin kültürünü Anzac Hotel misafirperverliğinde yaşamak gerçek bir ayrıcalıktır. Yüksek konforu, üstün hizmet kalitesi , huzur dolu sıcak ortamı ve bütçenizi düşünen uygun fiyat politikasıyla Anzac Hotel, 1989 yılından beri işadamlarının ve tatilseverlerin öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Otelimiz 2004 senesinde gerçekleştirilen kapsamlı renovasyon çalışmalarıyla tamamen yenilenmiştir.

Tarihi saat kulesinin yanında konumlanmış olan Anzac Hotel (Feribot iskelesine 50 metre uzaklıkta), Çanakkale’nin en merkezi bölgesinde bulunmakta olup, şehir içindeki birçok tarihi yapı, müze, çarşı, restaurant ve barlara en fazla 2 dakikalık yürüme mesafesindedir. Anzac Hotel sunduğu konfor ve uygun fiyat alternatifleriyle Çanakkale’nin en çok tercih edilen otellerindendir.

Otelimizin genel özellikleri






Split Klima
Açık büfe kahvaltı hizmetinin sunulduğu Anzac Restaurant
Toplantılarınız için 50 kişilik çok amaçlı salon
TV Salonu
Fax/Internet hizmetleri
Seyahat Kütüphanesi
ADSL bağlantılı ücretsiz internet kabini
Ücretsiz Bilgisayar Kullanımı
Ücretsiz Kablosuz İnternet Hizmeti
Rahat ve modern oturma gruplarının bulunduğu Lobi
Gallipoli & Troy Cafe
Çamaşırhane hizmetleri
Asansör
24 saat oda servisi
Merkezi Isıtma
Özel otopark




Anzac Restaurant’ta Ev yapımı kek ve börek ikramıyla zengin çeşitli açık büfe kahvaltımız günün ilk ışıklarıyla beraber hizmetinizdedir. Münferit rezervasyonlarda oda + kahvaltı hizmet verilmekte olup, Grup rezervasyonlarında set menü akşam yemeği talep halinde verilmektedir. Türk ve Dünya mutfaklarına ait seçkin menülerimiz, siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır

Odalarımız

Anzac Hotel toplam 25 oda - 60 yatak kapasitesindedir. Tüm odalarımız modern ve sıcak minimal tasarımlarla dekore edilmiştir. Günümüzün teknolojik gelişmeleriyle yenilenen odalarımızda, yüksek konforunuz için her türlü ayrıntı düşünülmüştür. Çanakkale Boğazı (Dardanel) ve Tarihi Saat Kulesinin keyifli manzarasını bazı odalarımızda yaşayabilirsiniz. Single, Double, Triple standard oda seçeneklerinin yanı sıra 4 kişilik konaklamalar için Quad oda opsiyonumuz mevcuttur. 4 kişilik odalarımız aşağıdaki resimde görülen Triple (3 kişilik) odalara ilave olarak 1 adet standard ek yatak sağlanır. Odalarımızın 9 tanesi ön cephede, 8 tanesi arka cephede ve 8 tanesi de iç aydınlığa cephesi vardır. Tüm odalarımızın genel özellikleri aşağıdaki gibidir.


Double (2 kişilik) odalarımız küçük boy, orta boy ve büyük boy olmak üzere 3 çeşittir. Triple (3 kişilik) Odalarımız Standard büyüklükte olup tek tiptir. Odalarımız boyutları ve manzaraları dışında tümü aynı özelliklere sahiptir.

Odalarımızın genel özellikleri

Split klima
Merkezi ısıtma
Çalışma masası
LCD Televizyon
400 Kanal uydu yayını
Telefon
Ücretsiz ADSL Internet Bağlantı Hattı/ Data Port
Elektronik Emanet Kasası
Minibar
Özel banyo (16 Küvetli – 9 Duş Kabinli)
Saç kurutma makinesi
24 saat sıcak su


İletişim

Saat Kulesi Meydanı
No:8 17100
ÇANAKKALE - TÜRKİYE

Tel: + 90 286 217 77 77 PBX
Fax: + 90 286 217 20 18






  • Detaylı Bilgi için:Anzac Otel




  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi