Akol Otel Çanakkale Merkez Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Akol Otel Çanakkale Merkez Otelleri

13 Aralık 2009 Pazar

Akol Otel Çanakkale Merkez Otelleri







Ana Sayfa

Akol Otel 4 yıldızlı olup boğaza sıfırdır konforlu güzel havasıyla çanakkele rahat ve huzur bi ortam akol telinde bulabilirsiniz saygılarımızla.....

Otelimiz

136 Oda, 2 Suit, 2 Restaurant, Toplantı Salonu, Kablosuz Internet, Sağlık Kabini, Doktor, Otopark, Kuru Temizleme, Çamaşır Servisi, Açık Yüzme Havuzu, Masa Tenisi, Bilardo, Koşu, Avlanma
Truva, Gelibolu Yarımadası tur organizsyonu için hizmet verilir

Odalar

Split Klima, Merkezi Isıtma, TV, Uydu TV, Kablosuz İnternet, Minibar, Müzik Yayını, Direkt Telefon, Küvet, Saç Kurutma Makinası, Balkon

Çanakkale Boğazı'na karşı dinlenmenin adresi HOTEL AKOL' dur. Odalarımız dört yıldızlı bir otelde aradığınız konforu HOTEL AKOL ayrıcalığı ile sunmaktadır.


Standart oda
Junior Suite oda
King Suite


Akol Restaurant

İki farklı yemek salonumuz, açık büfemiz ve zengin mönümüz sizin damak zevkinize hizmet eder.

Hotel Akol; Seminer ve toplantı salonları, lobi bar ve Panoramik roof bar ile müşterilerine geniş aktivite imkanları sunmaktadır.

Otelimizde iki ayrı restaurant bulunmaktadır. 600 kişilik kapalı alan, 200 kişilik açık alan kapasitesiyle siz misafirlerimize hizmet vermekten onur duyarız. Ayrıca nefis tatlı ve pasta çeşitleriyle her türlü organizasyonlarınızda sizlerle birlikteyiz.



Akol Salon
Tüm Toplantı ,seminer ve Eğlence Organizasyonlarınız için


BARLAR
Roof Bar
Roof Bar'da boğaz manzarasıyla içkinizi yudumlarken farklı diyarlara gideceksiniz. Haftanın belli günlerinde canlı müzikle eğlencenin zirvesi HOTEL AKOL'da yaşanır.



Roof Bar Gece


Roof Bar Gün Batımı

LOBY BAR
Lobimizdeki barımızda bulunan dev ekran ve bilardo masası arkadaşlarınızla zevkli dakikalar yaşayacağınız en güzel ortamdır. Pasta ve tatlılarımız vazgeçemiyeceğiniz lezzetlerimizdendir.



SOKAK BAR
Sıcak yaz akşamlarında Çanakkale Kordon Boyunun keyfini Sokak Barımızda yaşamalısınız.Farkımızı Göreceksiniz.!!!!

Toplantı Salonu

Tüm toplantılarınızı düzenleyebileceğiniz ortamı sizlere sunuyoruz. Dilediğiniz ikramları konuklarınıza toplantı konusunda uzmanlaşmış personelimiz sunacaktır.

Ayrıca tepegöz, slayt, TV, VCD, DVD, VHS Video, perde, yazı tahtası ve ses düzeni gibi teknik desteklerimizle toplantı ve seminerlerinizin daha verimli geçmesine katkıda bulunuyoruz.

İletişim

Kordon Boyu
17100
Çanakkale / Türkiye

Tel : +90(0)286 217 94 56

Fax : +90(0)286 217 28 97

E-Postahotelakol@hotelakol.com.tr


  • Detaylı Bilgi için:Akol Otel
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi