17 Nisan 2012 Salı

Eskişehir pansiyon ve otel fiyatları 2013




Eskişehir otel ve Pansiyonları Genellikle öğrenciler tarafından kullanılmaktadır. Türkiye’nin En büyük Üniversitelerinden birisi olan Anadolu Üniversitesinin Varlığı Eskişehir’deki Konaklama alanlarında Gelişme Kaydetmesini sağlamış bunun sonucunda da eskişehirdeki pansiyonların önemi artmıştır.
İç Anadolu Bölgesinin Parlayan Yıldızı Eskişehir’de Birçok Otel ve Pansiyon bulunmaktadır. Bunların başlıcalarını aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.
Otel Anadolu
Gürgenci Apart Hotel
Bello Butik Hotel
Örs APART
Özer PANSİYON(kız yurdu)

Trabzon Ayyıldız Pansiyon







Trabzon Ayyıldız Pansiyon Trabzon değirmenderede bulunmaktadır. Sizlere bir çok yönden rahatlığı sunan Trabzon Ayyıldız Pansiyon şehir merkezi, okul, havaalanı, otobüs garajına sadece 5 dakikalık uzaklıktadır. Trabzon Ayyıldız Pansiyon sizlere kaliteli ve güleryüzlü personeliyle sizlerden tam not almayı amaçlamaktadır. Pansiyon fiyatlarına dahil olanlar oda ve kahvaltı’dır. Trabzon Ayyıldız Pansiyon’da kendi evinize yabancılık çekmeyecek şekilde hazırlanmış ve birçok olanağı sizlere sunmaktadır. Kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarıyla Trabzon Ayyıldız Pansiyon cezp edici bir özeliktedir.

Resturant ta birbirinden lezzetli ögle ve akşam yemekleriyle lezzetli yemekleri tadabilirsiniz. Trabzon Ayyıldız Pansiyon yaz ve kış bütün yıl boyunca açıktır. Tek ve çift kişilik odalarda konforu ve rahatlığı hissedebilirsiniz. Birbirinden eğlenceli aktivitelerinde bulunduğu Trabzon Ayyıldız Pansiyon’da eğlenceye de vakit ayırabilirsiniz.

Trabzon Ayyıldız Pansiyon İletişim Numaraları:

0462 325 21 93

Değirmendere / TRABZON

Trabzon Ayyıldız Pansiyon Fotoğrafları:

Samsun pansiyon ve fiyatları 2013

Türkiyenin en Gelişmiş ve en çok yaşanılmak istenen şehirlerinden birisi olan Samsun da çeşitli özelliklerde Otel ve pansiyonlar bulunmaktadır. Genellikle buradaki pansiyonlar öğrenciler tarafından ilgi görurken oteller ise samsun dışından gelen ziyaretçiler tarafından kullanılmaktadır. Özellikle 19 mayıs üniversitesinin bulunması Ve devlet yurtlarındaki gerek koşullar gerekse kontejyan azlığından dolayı buradaki pansiyonların birçoğu öğrenci yurdu olarak kullanılmaktadır.
Samsun Otel ve Pansiyonları
Samsun Park Otel
90 362 435 00 95
Cumhuriyet caddesi / Samsun
Tuana Otel
0362-457-80-05
Atakum/ Samsun
Otel Altay
90 362 431 68 77
Kent Otel
362 432 8133
İlk adım /Samsun

Ova pansiyon







Ova Pansiyon 2008 sezonunda hizmete açılmıştır. Yeni bir işletme olması tatil için burayı tercih etmeye düşünenleri endişelendirmesin. Kısa sürede profesyonelleşmiş kadrosuyla size uzun yıllardır bu işi yaptıklarını hissetmenize neden olacaklardır. Mesudiyenin Oyabükü köyünde kurulmuş olan Ova Pansiyon adını bulunduğu bölgeden almıştır. Denize sıfır bir bölgede olan Ova Pansiyon sıcaktan bunalan misafirlerine berrak bir denize kolaylıkla ulaşabilme imkanı sağlamaktadır.

Aile işletmesi olarak misafirlerine hizmet veren Ova Pansiyonun geniş bir menüye sahip restaurantı bulunmaktadır. Akdeniz ve Ege yörelerinin yemeklerinin bulunduğu geniş menüde daha önce tatmadığınız lezzetlerle buluşma imkanını bulabilirsiniz. Ayrıca ev yemeklerini de özleyenlerin tercih edebileceği menülerin yer alması size gerçekten evinizdeymişsiniz hissi verecektir. Odalarında 24 saat sıcak su bulunan Ova Pansiyonun düşük ücret politikasıyla hizmete veriyor olması gerçekten çok güzel.

Ova pansiyon telefon numarası:

+90 252 7280105

Tatil yerleri için tatil rehberi

Tatil cenneti Türkiye! Sıcak iklimi ve sıcak insanları; keyifli tatil yerleri ile Türkiye, tam bir tatil cenneti. Özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarına sıralanmış tatil köyleri, tatil beldeleri, tatil yöreleri, tatil mekanları ve tatil merkezleri ile Türkiye size her mevsimde güzel bir tatil vadediyor. Güzel bir yaz tatili, bayram tatili (Ramazan Bayramı tatili ya da Kurban Bayramı tatili), Şubat tatili (okul tatili) ya da hafta sonu tatili geçirebilmenize yardımcı olabilmek için tatilcenneti.com'da sizlere bir, ne diyelim; bir gezi rehberi, tatil rehberi hazırladık. Ne mi var bu sitede? Tatil yerleri ve tatil mekanları, Türkiye'deki kentler hakkında bilgiler; gezi rehberi, tatil siteleri listesi; otel rehberi, illerin telefon kodları, yabancı ülkelerin telefon kodları gibi çeşitli bilgiler içeriğimizi oluşturuyor.

About me

Şarkı Sitesi