29 Temmuz 2012 Pazar

Antalya Side Yükser Pansiyon 2013

Antalya Side Yükser Pansiyon 
Antalya Side Yukser Pansiyon plaja yakın bir mesafede konumlandırılmıştır.Şirin yeşil bahçesi isteğinize uygun odaları klimalı odaları ile uygun fiyatlı konaklama hizmeti sunuyor.




Safranbolu Gökgözoğlu Pansiyon 2013

Safranbolu Gökgözoğlu Pansiyon
Safranbolu Gökgözoğlu Pansiyon 5 odası ve osmanlı mimarisindeki yapısı ile Safranbolu şehir merkezinde yer alıyor.Pansiyonda LCD TV ve ücretsiz Wi-Fi hizmeti her yrde mevcuttur.


Safranbolu Asya Konak

Safranbolu Asya Konak Safranbolu Asya Konak 7 odası ve eşsiz mimarisi ile otantik bir konaklama imkanı sunarken otogara ise sadece 3 km uzaklıktadır.

12 Mayıs 2012 Cumartesi

İzmir Alsancak Güven Pansiyon 2013

İzmir’in merkezinde, güvenli, temiz ve nezih bir pansiyon keşfettiniz..

İzmir’de heryere yakın bir konumda bulunan pansiyonumuzda sizi ağırlamaktan onur duyarız. 20 yılı aşkın süredir sürekli bizi tercih eden konuklarımıza teşekkür eder, sizi de Alsancak’da bulabileceğiniz en temiz odalarımızı görmeye davet ederiz.
güven pansiyon

Alsancak’ta İzmir’in kalbinde, Kıbrıs şehitleri caddesine, alsancak kordona, pasoparta yürüme mesafesindeyiz. İstediğiniz her yere ister aracınızla isterseniz toplu taşıma araçlarıyla çok kolay ulaşabileceğiniz bir konumdayız.

İzmir’in mükemmel güzelliklerini görmeye Alsancak’tan Güven Pansiyon’dan Başlayın…

İLETİŞİM


Adres: 1468 Sokak No: 25 Alsancak – İZMİR

Tarif: Alsancak tren garının karşısındaki sokağa girin, soldan 2. sokaktayız.

Telefon: 0232 465 26 37

Rezervasyon İçin: Ahmet Özümer

Cep Telefonu: 0535 431 64 70

E-mail:guvenpansiyon@hotmail.com

Datça Mesudiye Gabaklar Pansiyon

 
 
Tatil keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz eşsiz bir cennete davet ediyoruz sizleri. Eşsiz güzelliklerle dolu Datça'nın tertemiz havasında unutulmaz bir tatil sunuyoruz sizlere. Berrak denizi, ince kum taneleri, doğası, konumu, yemyeşil bitki örtüsü ve tüm samimiyetimizle sizleri karşılamaya hazırız. Bungalow evlerimiz ve Pansiyonumuz ile yılın tüm günü sizlere hizmet vermekteyiz. Odalarımızda sizleri evinizde hissettirecek tüm konfor mevcuttur. Uzun bir plaja sahip olan işletmemiz yıllardır turizm sektöründe sayısız kişilere ev sahipliği yapmıştır. Özellikle konum itibari ile doğa ile iç içe sadece size özel bir tatil yaşarsınız. Plajımızda; iskele, şezlong, şemsiye, beach bar ve duş bulunmaktadır.

Tatilinizin güzel geçmesi, size özel hizmetlerimiz ve lezzetlerimizle size kusursuz bir hizmet vermek için tüm Gabaklar ailesi olarak hizmetinizdeyiz. Tesisimizde 12 Bungalow ev, evlerde klima, duş, wc, 24 saat sıcak su, oturma grupları bulunmaktadır. Evlerin her birinde kendine ait balkon mevcuttur. 4 tane bahçe odamızda bulunmaktadır. Restoranımızda yediğiniz balıkları kendimiz yakalayıp sizlere sunmaktayız. kullandığımız ürünlerin birçoğu kendi ürünümüzdür. Organik olarak ürettiğimiz sebze ve meyvelerin  dışında kahvaltıda ve yemeklerde kullandığımız zeytinyağı da kendi imalatımızdır.

 Bungalow Evlerimizde kendinizi evinizde hissedecek ve doğal ortamda kendinizi dinlendireceksiniz. Tesisimizde 12 Bungalow ev, evlerde klima, duş, wc, 24 saat sıcak su, oturma grupları bulunmaktadır. Her bir evimiz bahçe içerisindedir ve kendine özel balkonu vardır. Yemyeşil doğa içerisine konumlanmış evlerimiz sizi tamamen doğa ile baş başa bırakacaktır. Evlerin her birinde kendine ait balkon mevcuttur ve evlerimizden deniz kıyısına ve plaja yürüyerek bir dakika içerisinde ulaşırsınız.

TEL: 0 252 728 0158
GSM: 0 531 310 7529
TEL-FAX: 0 252 728 0171
ADRES: Mesudiye Köyü Kızılbük-DATÇA / MUĞLA
E-MAİL: gabaklarsevgi@hotmail.com

25 Nisan 2012 Çarşamba

Pamukkale otel pansiyon fiyatları 2013


  • Polat Thermal Hotel
    Karahayıt Pamukkale'de bulunan otel turistik ve iş amaçlı konaklamalar, özel amaçlı yemekler (banquet), toplantı ve seminer salonları, su oyunları ve eğlence (Aquapark) seçenekleri sunuyor.
  • Colossae Thermal Hotel
    Pamukkale otelleri içerisinde size iyi hissettirmeyi amaç edinmiş bir tatil sunuyor.
  • Pamuksu Boutique Hotel
    Bir doğa harikası olan Pamukkale'de, ziyaretçilerine içten bir konukseverlik ve Pamukkale otel keyfi sizi bekliyor.
  • Lycus Rives Thermal Hotel
    Termal dinlence yerinde tatil yapma olanağı. Bir yandan rahatsızlıklarınızla ilgili termal tedavi olurken, bir yandan otelde tatil yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.
  • Pam Hotel
    Dünyanın eşsiz güzelliklerinden biri olan Pamukkale'ye sadece 3 km uzaklıkta kurulan Pam Hotel, size ev rahatlığında sağlık dolu bir tatil sunuyor!

Fethiye otel ve pansiyon fiyatları 2013


Kemer otel fiyatları kemer pansiyon fiyatları 2013


  • Kemer Resort
    Kemer otelleri içerisinde Akdeniz turkuazıyla Toros Dağları'nı, doğanın yemyeşil tonlarıyla gün batımının cezbedici kızıl rengi buluşturan Kemer Resort Hotel.
  • Le Jardin Resort Otel
    Kemer'in Kiriş Beldesinde, Akdeniz'in muhteşem kumsalının Olympos Dağlarının yeşili ile buluştuğu doğal güzellikler içinde, deniz ve kumsalın kucaklaştığı doğa cenneti bir mekanda yer alan otel.
  • Club Salima Tatil Köyü
    Beldibi sahil şeridinde otel.
  • Grand Haber Otel
    Kemer otel keyfi için sağlıklı ve eğlenceli bir tatil için gerekli pek çok etkinliğin gerçekleştirilmesi olanağı sunan bir tatil oteli.
  • Royal Resort Hotel
    Göynük'te bulunan Royal Resort Hotel, ticaret ve kültürün en eski kentlerinden olan Kemer ve Antalya arasında eşsiz bir yerde konumlanmıştır.
  • Sailors Beach Club
    Kiriş mevkiinde yaz kış hizmet veren, Kemer otelleri arasında denize sıfır 1. sınıf kulüp.
  • Kiriş Alinda Beach Otel
    Kemer'in dünya çapında üne sahip plajları ve Akdeniz'in özgün turkuaz denizinin iç içe geçtiği Kiriş Koyu'nda denize sıfır otel.
  • Green Wood Resort
    Sunduğu olanaklarla yılın yorgunluğunu atabilmenize fırsat sağlayabilecek, size Kemer otel keyfi yaşatacak bir tatil mekanı.
  • Canada Hotel
    Turizm cenneti ülkemizin ayrı bir cennet köşesinde, antik ve doğal güzelliklerin mucizelerle buluştuğu Çıralı'da, büyüleyici bir atmosferde içten konukseverliğin yaşanabileceği bir ortam.
  • Türkiz Otel
    5 yıldızlı süper lüks otel. Denizden gelen sağlık olanaklarının değerlendirilebileceği bir mekan.

Kapadokya otel fiyatları kapadokya pansiyon fiyatları 2013


  • Ataman Oteli
    Eğer otel tatil yapmayı planlıyorsanız, Kapadokya otel keyfi için Ataman Oteli ile ilgili bilgileri incelemelisiniz. Kimbilir belki balayı tatil yaparsınız.
  • Burcu Kaya Otel
    Kapadokya otelleri listesinden Kapadokya tatil rehberi kullanmanıza gerek kalmadan kültür turizmi yapabileceğiniz bir otel.
  • Elvan Oteli
    Tatil turları ile veya kendi kendinize geldiğinizde harika tatil geçirebileceğiniz bir Kapadokya Oteli.
  • Esbelli Evi Otel
    Ürgüp Kapadokya Bölgesi'nde yer alan otel, tatil günleri ve Kapadokya otel keyfi için iyi bir seçim olabilir.
  • Gamirasu Cave Hotel
    Sessiz tatil yerleri hoşunuza gidiyorsa, Kapadokya Otelleri arasından bu oteli deneyebilirsiniz.
  • Melis Oteli
    Ürgüp Otelleri arasında yaşı 300 yılı bulan tarihi mekan.
  • Sinasos Oteli
    Kapadokya'nın tatil beldeleri Ürgüp - Mustafapaşa'da kalınabilecek otel.
  • Rose Mansions - Gül Konakları
    Kapadokya otelleri arasında Sinasos Gül Konakları otantik turizm meraklıları için birebir.
  • Ürgüp Evi Otel
    Ne zaman okullar tatil olursa (Ör: yaz tatili, bayram tatili, şubat tatili) tatil günleri geçirilebilecek otel (zamanınız uygunsa okullar tatil olmasa da gidilebilir).
  • Yunak Evleri
    İster balona binmek, ister bisiklet sürmek, ister kafanızı dinlemek için olsun, kapadokya tatil planlayanlar için, Yunak Evleri uygundur.

Kuşadası otelleri kuşadası pansiyonları


  • Adakule Oteli
    Kuşadası Adakule Oteli kale şeklindeki sıra dışı mimarisi ile Kuşadası otelleri içerisinde size memnuniyet verici bir tatil vadediyor.
  • Asena Oteli
    Ege'nin sıcak güneşi ve insanlarından, Kuşadası otelleri içinde tatil imkanları arayanlara, aile ortamı ve rahatının sunulduğu lüks odalar.
  • Dias Hotel
    Kuşadası'nın canlı merkezinden yürüyerek birkaç dakika uzaklıktaki otel, plajları, alışveriş merkezleri ve gece hayatı ile pozitif enerji veren Kuşadası'nı ve Kuşadası otel keyfini yaşayabileceğiniz bir konumda.
  • Fantasia Oteli
    Ege’nin seçkin Tatil beldesi Kuşadası’nda yer Alan Beşyıldızlı Fantasia Hotel de Luxe, Efes, Pirien, Milet, Didim gibi antik kentlere ve Meryem Ana Kilisesi’ne oldukça yakın konumdadır.
  • Grand Blue Sky
    Grand Blue Sky Oteli'nin mükemmel manzarası ile Kuşadası tatil keyfiniz en üst noktaya taşınacak. Kadınlar plajındaki otel deniz turizmi sevenler için ideal.
  • Kısmet Oteli
    Özel plajında; denizin keyfi, kuş cıvıltıları ile yudumlanan ikramlar çok hoşunuza gidecek. Tatil yerleri arasında güzel bir tatil mekanı.
  • Korumar Otel
    Ege Denizi kıyısında, çok güzel bir gün batımına Korumar'dan tanık olabilirsiniz.
  • Pinebay Hotel and Resort
    Kuşadası otelleri arasında Kuşadası'na 6 Km uzaklıktaki bu cennette muhteşem manzaralı bir koy sizi doğanın kollarına bırakıyor...
  • Tusan Hotel
    Hoş tasarlanmış odalardan Kuşadası Körfezi'nin mükemmel manzarası ile, muhteşem günbatımını seyredebilirsiniz.
  • Villa Konak Hotel
    Tarihi bölgeler ve güzel plajların kalbinde, bu tatil cenneti dinlenmenizi ve Kuşadası otel keyfi sürmenizi sağlayacak.

17 Nisan 2012 Salı

Eskişehir pansiyon ve otel fiyatları 2013




Eskişehir otel ve Pansiyonları Genellikle öğrenciler tarafından kullanılmaktadır. Türkiye’nin En büyük Üniversitelerinden birisi olan Anadolu Üniversitesinin Varlığı Eskişehir’deki Konaklama alanlarında Gelişme Kaydetmesini sağlamış bunun sonucunda da eskişehirdeki pansiyonların önemi artmıştır.
İç Anadolu Bölgesinin Parlayan Yıldızı Eskişehir’de Birçok Otel ve Pansiyon bulunmaktadır. Bunların başlıcalarını aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz.
Otel Anadolu
Gürgenci Apart Hotel
Bello Butik Hotel
Örs APART
Özer PANSİYON(kız yurdu)

Trabzon Ayyıldız Pansiyon







Trabzon Ayyıldız Pansiyon Trabzon değirmenderede bulunmaktadır. Sizlere bir çok yönden rahatlığı sunan Trabzon Ayyıldız Pansiyon şehir merkezi, okul, havaalanı, otobüs garajına sadece 5 dakikalık uzaklıktadır. Trabzon Ayyıldız Pansiyon sizlere kaliteli ve güleryüzlü personeliyle sizlerden tam not almayı amaçlamaktadır. Pansiyon fiyatlarına dahil olanlar oda ve kahvaltı’dır. Trabzon Ayyıldız Pansiyon’da kendi evinize yabancılık çekmeyecek şekilde hazırlanmış ve birçok olanağı sizlere sunmaktadır. Kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarıyla Trabzon Ayyıldız Pansiyon cezp edici bir özeliktedir.

Resturant ta birbirinden lezzetli ögle ve akşam yemekleriyle lezzetli yemekleri tadabilirsiniz. Trabzon Ayyıldız Pansiyon yaz ve kış bütün yıl boyunca açıktır. Tek ve çift kişilik odalarda konforu ve rahatlığı hissedebilirsiniz. Birbirinden eğlenceli aktivitelerinde bulunduğu Trabzon Ayyıldız Pansiyon’da eğlenceye de vakit ayırabilirsiniz.

Trabzon Ayyıldız Pansiyon İletişim Numaraları:

0462 325 21 93

Değirmendere / TRABZON

Trabzon Ayyıldız Pansiyon Fotoğrafları:

Samsun pansiyon ve fiyatları 2013

Türkiyenin en Gelişmiş ve en çok yaşanılmak istenen şehirlerinden birisi olan Samsun da çeşitli özelliklerde Otel ve pansiyonlar bulunmaktadır. Genellikle buradaki pansiyonlar öğrenciler tarafından ilgi görurken oteller ise samsun dışından gelen ziyaretçiler tarafından kullanılmaktadır. Özellikle 19 mayıs üniversitesinin bulunması Ve devlet yurtlarındaki gerek koşullar gerekse kontejyan azlığından dolayı buradaki pansiyonların birçoğu öğrenci yurdu olarak kullanılmaktadır.
Samsun Otel ve Pansiyonları
Samsun Park Otel
90 362 435 00 95
Cumhuriyet caddesi / Samsun
Tuana Otel
0362-457-80-05
Atakum/ Samsun
Otel Altay
90 362 431 68 77
Kent Otel
362 432 8133
İlk adım /Samsun

Ova pansiyon







Ova Pansiyon 2008 sezonunda hizmete açılmıştır. Yeni bir işletme olması tatil için burayı tercih etmeye düşünenleri endişelendirmesin. Kısa sürede profesyonelleşmiş kadrosuyla size uzun yıllardır bu işi yaptıklarını hissetmenize neden olacaklardır. Mesudiyenin Oyabükü köyünde kurulmuş olan Ova Pansiyon adını bulunduğu bölgeden almıştır. Denize sıfır bir bölgede olan Ova Pansiyon sıcaktan bunalan misafirlerine berrak bir denize kolaylıkla ulaşabilme imkanı sağlamaktadır.

Aile işletmesi olarak misafirlerine hizmet veren Ova Pansiyonun geniş bir menüye sahip restaurantı bulunmaktadır. Akdeniz ve Ege yörelerinin yemeklerinin bulunduğu geniş menüde daha önce tatmadığınız lezzetlerle buluşma imkanını bulabilirsiniz. Ayrıca ev yemeklerini de özleyenlerin tercih edebileceği menülerin yer alması size gerçekten evinizdeymişsiniz hissi verecektir. Odalarında 24 saat sıcak su bulunan Ova Pansiyonun düşük ücret politikasıyla hizmete veriyor olması gerçekten çok güzel.

Ova pansiyon telefon numarası:

+90 252 7280105

Tatil yerleri için tatil rehberi

Tatil cenneti Türkiye! Sıcak iklimi ve sıcak insanları; keyifli tatil yerleri ile Türkiye, tam bir tatil cenneti. Özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarına sıralanmış tatil köyleri, tatil beldeleri, tatil yöreleri, tatil mekanları ve tatil merkezleri ile Türkiye size her mevsimde güzel bir tatil vadediyor. Güzel bir yaz tatili, bayram tatili (Ramazan Bayramı tatili ya da Kurban Bayramı tatili), Şubat tatili (okul tatili) ya da hafta sonu tatili geçirebilmenize yardımcı olabilmek için tatilcenneti.com'da sizlere bir, ne diyelim; bir gezi rehberi, tatil rehberi hazırladık. Ne mi var bu sitede? Tatil yerleri ve tatil mekanları, Türkiye'deki kentler hakkında bilgiler; gezi rehberi, tatil siteleri listesi; otel rehberi, illerin telefon kodları, yabancı ülkelerin telefon kodları gibi çeşitli bilgiler içeriğimizi oluşturuyor.

31 Ocak 2012 Salı

2013 erken rezervasyon otel fiyatları


Erken rezervasyon 2013 fırsatları ve %50 ye varan indirimlerinden yararlanabilirsiniz. Nasılmı? ocak ayından itibaren rezervasyonuzu yaptırabilirsiniz, yaz tatilinizi uygun ve ucuz fiyata yapmak istiyorsanız şimdiden yerinizi ayırtınız. Antalya, muğla, aydın, izmir, şehirlerinde en iyi tatili yapabilirsiniz. Ege bölgesinde tatil yapmak şehirin sesinden, gürültüsünden uzak huzur bulacağınız doğal ortamda doyumsuz deniz keyfini 2013 yılında daha ucuz yapabilme fırsatlarından yararlanın.
2013 erken rezervasyon dönemi her yıl olduğu gibi tatil sezonu başlamadan önce açılan ve tatilcilerin oldukça büyük indirimlerle tatil planları yapmasını sağlayan bir dönemdir. Diğer senelerde olduğu gibi 2013 erken rezervasyon döneminde de yine bir çok tatilci gerek bilgisayar başında internet üzerinden gereksede tur operatörlerini ziyaret ederek 2013 erken rezervasyon otelleri hakkında bilgi sahibi olacak ve kendine en uygun tatil planını yapacaktır. 2013 erken rezervasyon dönemi geçen senelerde olduğu gibi Şubat 2013 gibi başlayacak olup tur operatörlerinin yaptığı harika indirimlerle tatilcilere sunulacaktır.
Lüks Otellerde Çok Ucuza Tatil Yapmak İstemez misiniz?
Tatil döneminde yani yaz aylarında oldukça pahalı olan lüks oteller hemen hemen her tatilcinin hayallerini süslemekte. Yüksek fiyatı nedeniyle buralarda tatil yapmayı sadece hayal olarak gören tatilciler erken rezervasyon döneminde bu otellerde çok ucuza yerlerini ayırtabilirler. 2013 erken rezervasyon döneminde de geçen senelerde olduğu gibi %40 ile %60 arasında indirimlerle bir çok otelde konaklama imkanına sahip olabilirsiniz.
2013 Erken Rezervasyon Otelleri Nerede?
Tatilcilerin en merak ettiği soruların başında erken rezervasyon otellerinin nerelerde bulundukları. Aslına bakarsanız indirimli oteller hemen hemen her tatil yöresinde bulunmakta ve siz değerli tatilcilerini beklemektedir. 2013 erken rezervasyon otellerinin nerelerde olduklarına bakmak ve oteller hakkında daha fazla bilgi almak için tur operatörlerini ziyaret edebilir ve daha geniş bir bilgiye ulaşabilirsiniz.






2013 erken rezervasyon fırsatları, 2013 erken rezervasyon otel listesi, 2013 erken rezervasyon tatil, 2013 kampanyalı otel listesi, 2013 yılında ucuz otel fiyatları, erken rezervasyon nasıl yapılır

Erken rezervasyon antalya otelleri 2013


2013 erken rezervasyon başladı! antalya’da % 50 ye varan indirimlerle otel fiyatları yarı yarıya geç kalmadan bahar tatiline yerinizi ayırtmanızda büyük fayda var. Tatil yapmak herkesin hakkı 2013 yılından herkes tatil yapabilecek, bizi takip ederek nerde hangi otel indirimli, ne zaman rezervasyon yaptırmak gerek, tatil yaparken nerelere gitmeliyim bütün sorularınıza cevap bulabileceğiniz sitemizde herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceledikten sonra sizlere bilgi veriyoruz. Antalya herkesin görmesine değecek şehir gürültüsünden uzak, doğal ortamıyla doyumsuz deniz görünümüyle 2013 yılında ayaklarınızı yerden kesecek, zaman kaybetmeden ocak ayından itibaren rezervasyonunuzu yaptırarak gönül rahatlığıyla 2013 yılında ucuz antalya tatili yapabilirsiniz. Şimdiden iyi tatiller dileriz.


2013 en ucuz otel fiyatları, 2013 erken rezervasyon antalya, 2013 uygun fiyatlı antalya otelleri, 2013 yılından nerede tatil yapılır?, Antalya Erken Rezervasyon Otelleri 2013, antalya tatil avantajları 2013

Erken rezervasyon muğla otelleri 2013


2013 erken rezervasyon başladı! Muğla’da % 50 ye varan indirimlerle otel fiyatları yarı yarıya geç kalmadan bahar tatiline yerinizi ayırtmanızda büyük fayda var. Tatil yapmak herkesin hakkı 2013 yılından herkes tatil yapabilecek, bizi takip ederek nerde hangi otel indirimli, ne zaman rezervasyon yaptırmak gerek, tatil yaparken nerelere gitmeliyim bütün sorularınıza cevap bulabileceğiniz sitemizde herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceledikten sonra sizlere bilgi veriyoruz. Muğla herkesin görmesine değecek şehir gürültüsünden uzak, doğal ortamıyla doyumsuz deniz görünümüyle 2013 yılında ayaklarınızı yerden kesecek, zaman kaybetmeden ocak ayından itibaren rezervasyonunuzu yaptırarak gönül rahatlığıyla 2013 yılında ucuz antalya tatili yapabilirsiniz. Muğla’nın her ilçesi tatil cenneti görmenize gezmenize değecek marmaris, bodrum, dalaman, fethiye, milas, köyceğiz, datça, yatağan, ula her köşesi ayrı bir güzelliğiyle beklentinizin ötesinde bir tatil için geç kalmayın.







2013 en ucuz muğla otel fiyatları, 2013 erken rezervasyon fırsatları, 2013 erken rezervasyon muğla, 2013 uygun fiyatlı muğla otelleri, 2013 yılında nerde tatil yapabilirim, en ucuz 2013 otel fiyatları, 2013 uygun fiyatlı muğla otelleri,

izmir erken rezervasyon otelleri 2013






2013 erken rezervasyon başladı! izmir’de % 50 ye varan indirimlerle otel fiyatları yarı yarıya geç kalmadan bahar tatiline yerinizi ayırtmanızda büyük fayda var. Tatil yapmak herkesin hakkı 2013 yılından herkes tatil yapabilecek, bizi takip ederek nerde hangi otel indirimli, ne zaman rezervasyon yaptırmak gerek, tatil yaparken nerelere gitmeliyim bütün sorularınıza cevap bulabileceğiniz sitemizde herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceledikten sonra sizlere bilgi veriyoruz. izmir herkesin görmesine değecek şehir gürültüsünden uzak, doğal ortamıyla doyumsuz deniz görünümüyle 2013 yılında ayaklarınızı yerden kesecek, zaman kaybetmeden ocak ayından itibaren rezervasyonunuzu yaptırarak gönül rahatlığıyla 2013 yılında ucuz izmir tatili yapabilirsiniz. izmir’in her ilçesi tatil cenneti görmenize gezmenize değecek çeşme,gümüldür her köşesi ayrı bir güzelliğiyle beklentinizin ötesinde bir tatil için geç kalmayın.






Marmaris erken rezervasyon otelleri 2013



















2013 Erken Rezervasyon Dönemi Başladı!

2013 erken rezervasyon başladı! Marmaris % 35 e varan indirimlerle otel fiyatları geç kalmadan bahar tatiline yerinizi ayırtmanızda büyük fayda var. Tatil yapmak herkesin hakkı 2013 yılından herkes tatil yapabilecek, bizi takip ederek nerde hangi otel indirimli, ne zaman rezervasyon yaptırmak gerek, tatil yaparken nerelere gitmeliyim bütün sorularınıza cevap bulabileceğiniz sitemizde herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceledikten sonra sizlere bilgi veriyoruz. Marmaris herkesin görmesine değecek şehir gürültüsünden uzak, doğal ortamıyla doyumsuz deniz görünümüyle 2013 yılında ayaklarınızı yerden kesecek, zaman kaybetmeden ocak ayından itibaren rezervasyonunuzu yaptırarak gönül rahatlığıyla 2013 yılında ucuz marmaris tatili yapabilirsiniz.Marmaris tatil cenneti görmenize gezmenize değecek her köşesi ayrı bir güzelliğiyle beklentinizin ötesinde bir tatil için geç kalmayın.


About me

Şarkı Sitesi