Gold City Otel Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Gold City Otel Antalya

6 Şubat 2011 Pazar

Gold City Otel Antalya


Genel Otel Özellikleri

Gold City Otel Alanya’nın en güzel günbatımına sahip tepesinde , Akdeniz’in mavi suları güzemli Toros dağları’nın arasında misafirlerini ağırlamaktadır.

Oda Görünümleri

Otelin deluxe oda, executive sut oda, engelli suit oda, balayı oda, kral dairesi, junior suit oda, senior suit oda, grand suit odası, town house, terrace villa, country villa, gold villa ( özel havuzlu) bulunmaktadır.

Yiyecek ve İçecekler

Farklı mutfak seçenekleri ile Dünya lezzetlerini sunan 7 farklı restorant, çeşitli bar ve pastane seçenekleri ile hizmet sunmaktadır.

Toplantı ve Kongre

Özel günleriniz için gerekli donanımlara sahip 300 kişi kapasiteli salon, açık ve kapalı alan seçenekleri ile 250-400 kişi kapasiteli Banquet restorant ve 50 kişi kapasiteli toplantı salonu mevcuttur.

Otel Servisleri

24 saat oda servisi ve istek üzerine doktor, kuru temizleme, tv odası, kütüphane, minimarket, alış-veriş dukkanları, Alanya merkeze shuttle servisi hizmetleri sunmaktadır.

Boş Zaman ve Eğlence

Açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, olimpik yüzme havuz, jakuzi havuz, ısıtmalı kapalı havuz olmak üzere 97 adet yüzme havuzu, su kaydırakları, özel plaj, mini club, açık futbol sahası, fitness centre, tenis kortu, basketbol sahası, badminton alanı, go-kart, paintball, bisiklet, Amerikan bilardo, 3 top bilardo, buz pateni, oyun makineleri, dart, 9 golf sahası, banana, paraşut, jet-ski, katamaran, su kayağı, yat turları, trampolin, bowling, sinema, disco ve animasyon şovları aktiviteleri bulunmaktadır. Aqua Verde Spa & Wellness Center spa, güzellik ve sağlık merkezi, masaj, Türk hamamı, ayurveda, sauna, jakuzi mevcuttur.

Ulaşım

Alanya şehir merkezine 15 dk, Antalya Havaalanına 140 km mesafededir.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi