2011 Erken Rezervasyon Tuson Beach Resort Kuşadası Aydın | uygun oteller
uygun oteller: 2011 Erken Rezervasyon Tuson Beach Resort Kuşadası Aydın

21 Aralık 2010 Salı

2011 Erken Rezervasyon Tuson Beach Resort Kuşadası Aydın




Kuşadası, Tuson Beach Resort 2011 Erken Rezervasyon başladı. 2011 Erken Rezervasyon %50 indirimden yararlanmak için rezervasyonunuzu önceden yaptırın.

Konum

Kuşadası ’na 5 km, Adnan Menderes Havaalanına 65 km mesafede deniz kıyısında yer almaktadır.

Konaklama

Herşey dahil konseptinde hizmet veren tesisin, çok çeşitli restaurant ve barları mevcuttur.

Konsept

Herşey dahil konseptinde hizmet verilmektedir.

Tesis Bilgileri

Tusan Beach Resort, Kuşadası merkezde yer alan 4 yıldızlı ve birçok kesime hitap eden bir tesistir. 300 m uzunluğundaki kumsalı, denizi ve pek çok su sporuna elverişli olması sebebiyle çok fazla tercih edilir.

Odalar

Standart odalarında; klima, uydu tv, minibar, telefon, kasa, saç kurutma makinası ve banyo bulunmaktadır. Deniz ve bahçe manzaralıdırlar.
Suit odalarında; klima, uydu tv, minibar, telefon, kasa, saç kurutma makinası, banyo, geniş bir salon, ayrı yatak odası bulunmaktadır ve deniz manzaralıdır.
Engelli odalarında; klima, uydu tv, minibar, telefon, kasa, saç kurutma makinası, banyo bulunmaktadır ve deniz yada bahçe manzaralıdırlar.

Yeme İçme

400 kişi kapasiteli kapalı restauran, açık hava deniz kenarında 750 kişi kapasiteli Zegoma restaurant, 150 kişi kapasiteli Lykia Restaurant, 300 kişi kapasiteli organizasyonlar için özenle hazırlanmış Efes Restaurant ve açık hava Teos Cafe olarak hizmet verilmektedir. Açık havada Trop Bar, kapalı olarak Trop Bar, Havuz çevresinde Aspendos Bar ve kış sezonunda kullanılan Assos Bar olarak da çeşitli bar hizmetleri mevcuttur.

Ücretsiz Aktiviteler

Hamam, sauna, fitness, aerobik, masa Tenisi, Badminton, voleybol, basketbol, bilardo, kano, şezlong, havlu servisi, dart, kasa, animasyon

Ücretli Aktiviteler

Telefon, internet cafe, sinema, masaj, dalgıçlık, su kayağı, minibar, motorlu su sporları, tenis (ışıklandırmalı), kuyumcu, deri mağazası, fotoğrafçı, hediyelik eşya mağazası, market, doktor & hemşire

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi