2010 erken rezervasyon indirimi Dedeman Lara Antalya | uygun oteller
uygun oteller: 2010 erken rezervasyon indirimi Dedeman Lara Antalya

28 Ocak 2010 Perşembe

2010 erken rezervasyon indirimi Dedeman Lara Antalya


2010 yılının ilk erken rezervasyon haberi Dedeman Hotels & Resorts International müşterileri için geldi. , Tatile çıkmadan en az 21 gün önce rezervasyon yaptıranlara toplam tutar üzerinden % 21 indirim sahibi olacaklar.

Konuklar tatil seçeneklerine göre Dedeman misafirperverliğini ve kalitesini, erken rezervasyon fırsatıyla birleştiriyor.

Güneşi, doğanın yeşilini ve Akdeniz’in mavi sularını kucaklamış bir kent Antalya…

Uzun yazları, ılık kışları, uçsuz bucaksız kumsalları, mis gibi kokan portakal bahçeleri, Toros Dağları’nın denize kadar uzanan yeşili ve eski Yunan, Roma ve Selçuklu İmparatorlukları’nın görkemli kalıntıları ile Antalya, dünyanın en önemli ve en çok ziyaret edilen merkezlerinden biri.

Bu kampanyayla birlikte Dedeman Otelleri’nin misafirperverliği ve konforunu yaşayacak olan konuklar ister Erzurum’da Dedeman Palandöken Ski Lodge otelinin yenilenmiş pistlerinde kayak yapacak isterlerse Suriye – Halep’te Dedeman Aleppo’ya gidip farklı kültürleri keşfedebilecekler. Ya da dünyanın birçok farklı noktasında bulunan diğer Dedeman Otelleri’nden birinde eşsiz bir tatili indirimli olarak yapabilecekler.

Dedeman antalya resmi web sitesini ziyaret ederek otel tüm ayrıntıları ve erken rezervasyon yaptırabilirsiniz.

  • Dedeman Antalya sitesi için tıklayın
  • 0 yorum:

    About me

    Şarkı Sitesi