Gümbet Otelleri | uygun oteller
uygun oteller: Gümbet Otelleri

10 Ekim 2009 Cumartesi

Gümbet Otelleri

Muğla Gümbet otelleri

Tenedos Büyük Otel

Simba Otel

Royal Asarlik Beach Otel

Club Otel isis

Colossus Otel Gümbet

Otel La Rosa

Otel Mavsolos



Bodrum-Gümbet

Gümbet otellerin yoğunlaştığı yöre. İlçe merkezinin hemen yanıbaşında. 2 km mesafede. Dolmuşlarla 5 dakika. Adı, bölgedeki üstü beyaz damlı çok sayıda sarnıçtan geliyor. Şehir merkezine en yakın ve en popüler plajına sahip olduğu için çok hızlı büyüdü, kalabalıklaştı. Barlar, lokantalar ve eğlence yerleri de her gün biraz daha çoğalıyor ve ilçe merkezine rakip oluyor. Dolmuş yaz mevsiminde 24 saat çalışıyor.

Denizi sığ, kumsalı uzun, küçük çocuğu olan aileler için elverişli.

İnceburun’la Adaburun arasında bir koy olan Gümbet su sporları için de elverişli.

Yarımadanın en popüler su sporları merkezleri de burada. Windsurf, parasailing ve su kayağı için ideal koşullara sahip. Sahilde su sporu tesisleri de var.

Gümbet kalabalıklaştıkça, otel sayısı arttıkça, Bodrum merkezine alternatif bir eğlence merkezi de oldu. Akşam karanlığıyla birlikte sahilde ve Gümbet sokaklarında bar, cafe ve restoranlarda kalabalık artıyor, müzik ve eğlencenin her türü canlanıyor.

Pansiyon Rehberi sitesinde, Bodrum-Gümbet pansiyon fiyatları, Bodrum-Gümbet ucuz pansiyon, Bodrum-Gümbet apart, Bodrum-Gümbet motel, Bodrum-Gümbet ağaç evleri, Bodrum-Gümbet pansiyonları, Bodrum-Gümbet bungalov otel, Bodrum-Gümbet pansiyonlar, Bodrum-Gümbet pansiyon, Bodrum-Gümbet pansiyon ve Bodrum-Gümbet pansiyonlar 2009 sezonu konaklama fiyatları, rezervasyon ve Bodrum-Gümbet pensions 2009 booking prices gibi, Bodrum-Gümbet Hostels, Bodrum-Gümbet Tarihi, Bodrum-Gümbet Nerede Kalınır, Bodrum-Gümbet Nasıl Gidilir, Bodrum-Gümbet Haritada Göster, Bodrum-Gümbet tesisleri hakkındaki yorumları bu sitede bulabilirsiniz.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi