Voyage Sorgun Belek-Antalya | uygun oteller
uygun oteller: Voyage Sorgun Belek-Antalya

10 Ağustos 2009 Pazartesi

Voyage Sorgun Belek-Antalya



KONUM: Side'ye 3 km., Antalya'ya 75 km., havalimanına 65 km. mesafede. PLAJ: Denize sıfır ve 350 m. uzunluğunda plajı bulunuyor. Güneş şemsiyesi, minder ve havlu, plaj ve havuzda ücretsiz. BÜYÜKLÜK: 87.000 m2 alana kurulu bir tesistir.

Çocuklu veya çocuksuz, ailenizle ya da arkadaşlarınızla, eğlenmek veya dinlenmek için her türlü hizmet sunuluyor.


Odaya meyve sepeti ve köpüklü şarap ikramı
Odada bornoz ve terlik
Odalarına vazo içersinde çiçek
Talep edilen bir sabah odaya kahvaltı
Odalarına çıkış gününe kadar her gün 1 gazete servisi
Spa & Wellness Centerda %50 masaj indirimi


Açık Restoran Kapalı Restoran Bar
Açık Havuz Kapalı Havuz Disko
Fitness Center Hamam Lunapark
Sauna Güzellik Merkezi* Çocuk Animasyon
Çocuk Büfesi Çocuk Kulübü Çocuk Oyun Alanı
Çocuk Bakıcısı*




AYRICA: Otopark, emanet kasa, kablosuz ınternet wıfı. Doktor*, kuaför*, kuru temizleme*. Snack bar, bar. Masa tenisi, futbol, basketbol. Masaj*, oyun salonu*, bilardo*, aydınlatmalı tenis kortu*, su sporları*, bowling*.
* ile işaretli hizmetler ücretlidir.
GENEL UYARILAR: Lobby'de kablosuz internet erişimi ücretsiz. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Mavi bayrak, ISO 9001-2000 belgeleri mevcut. Praga Havuz, Adult Beach Club'a ve Adult İskeleye 16 yaş altı çocuk alınmıyor.




Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler. Tüm yerli ve bazı yabancı, alkollü ve alkolsüz içecekler (otelin öngördüğü marka içkiler dahil) 10:00-00:00 arası (English pub' da 24 saat) ücretsiz. Açık mekanda bulunan a la carte restoranlar hava şartlarına bağlı olarak hizmet veriyor. A la carte restoranlar konaklama süresince 1'er kez rezervasyonlu ve ücretsiz (şişe şarap ücretsiz servis edilir). Öğle ve akşam yemeğinde içecekler masaya servis ediliyor. 24 saat açık bistro mevcut. Adult (16 yaş üstü) ve Family restorant bulunuyor.

0 yorum:

About me

Şarkı Sitesi