İstanbul Uçak Bileti - İstanbul Oteller
HAVAYOLU ŞEHİR EN DÜŞÜK EN YÜKSEK
Türk Hava Yolları ( Thy ) İstanbul Uçak Bileti
İstanbul Atatürk Havaalanı (IST)
İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı (SAW) 99 Ytl 223 Ytl
Onur Air Hava Yolları İstanbul Uçak Bileti
İstanbul Atatürk Havaalanı (IST)
İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı (SAW) 68 Ytl 176 Ytl
Pegasus Airlines İstanbul Uçak Bileti
İstanbul Atatürk Havaalanı (IST)
İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı (SAW) 56 Ytl 112 Ytl
Atlas Jet Hava Yolları İstanbul Uçak Bileti
İstanbul Atatürk Havaalanı (IST)
İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı (SAW) 75 Ytl 134 Ytl
İstanbul uçak bileti 'niz ile uçabileceğiniz 2 havaalanı bulunmaktadır. Bunlar İstanbul Atatürk Havaalanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'dır. Sabiha Gökçen Havaalanı İstanbul şehrinin Anadolu yakasında Pendik ilçesinde ve Atatürk Havaalanı İstanbul’un Yeşilköy ilçesindedir. Sabiha Gökçen Havaalanı'na inen tüm uçaklar için servis düzenlenmektedir. Servis aynı zamanda uçak bileti sahiplerini havaalanına da getirmektedir. Yolculuk ortalama 45 dakika sürmektedir.
Servis sırasıyla İstanbul şehrinin TEM, Koz yatağı ofis, Göztepe köprüsü, Koşu yolu, Kadıköy ilçelerinden geçmektedir. İstanbul’da Sabah 04.00 gece 01.00’e kadar uçak ile seyahat edecek yolcular için Kozyatağı'ndan saat başı servis geçmektedir. Ayrıca İstanbul belediyesinin de E3 - 4.Levent Metro-SG Havaalanı hattı, E10- Kadıköy-Kurtköy-Sabiha Gökçen Havaalanı hattı, 16-S S.Gökçen Havaalanı-Yenişehir-Kozyatağı hattı, 132 Kartal-Tepe ören hattı ve E9 Bostancı-Sabiha Gökçen hattı servisleri İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na yolcu taşımaktadır.
İstanbul Atatürk Havaalanı’na da Taksim, Taksim ve Büyükşehir Sanat Galerisi'nden kalkan servislerle gidebilirsiniz. Servisler sabah saat 04.00’dan gece 01.00’a uçak bileti olan yolcular için her yarım saatte bir sefer yapılmaktadır. Saat 01.00’dan sonra uçak yolcularının yoğunluğuna göre ek servis düzenlenmektedir. Ayrıca uçak servislerin havalimanından Taksim'e gidişte yolcu indirme noktaları sırasıyla şöyledir; Bakırköy Deniz Otobüsü İskelesi - Aksaray - Tepebaşı. Bakırköy Deniz Otobüsü ve Metroyla da gidebilirsiniz.
Uçak Bileti
Sitemizden online uçak bileti (yurtiçi - yurtdışı ) almak hem güvenilir hem kolay. Uçak bileti rezervasyonu yaparken sitemiz güvenli alanda çalışmakta ve verileriniz ssl tarafından korunmaktadır.
Uçuş Bilgileri - Kalkış - Varış Sorgulama
Türkiye'deki havaalanlarına göre uçak iniş ve kalkışlarını bu bölümden listeleyebilirsiniz. Uçak iniş kalkış bilgileri terminal işletmecisi firmaları tarafından yayınlanmakta olup sadece müşterilerimize bilgi verme ve aramaları kolaylaştırma amaçlıdır.
Vize Bilgileri - Vize işlemleri için gerekli evraklar
Vize işlemleri, hangi ülke vize işlemleri sırasında hangi evrakları istiyor diye artık düşünmeyin. İstenilen belgelerin yer aldığı vize işlemleri sırasında vize almanızı kolaylaştırıyoruz.
İstanbul Atatürk Havaalanı:
İstanbul Atatürk Havaalanı, eski adıyla İstanbul Yeşilköy Havaalanı, 1924 yılında açılmış olup, Türkiye'de ilk defa sivil hava ulaşımının başlatıldığı yerdir. 1953 yılında da İstanbul Atatürk Havaalanı uluslararası uçak trafiğine açılmıştır. 1980 yılında adı, Atatürk adı verilerek, Atatürk Havaalanı olarak değiştirilmiştir. Atatürk Havalimanı, İstanbul şehir merkezine 24 km uzaklıkta, Batı istikametinde kurulmuş olup, havalimanına ulaşım; otobüs, taksi, Metro ile sağlanmaktadır. Atatürk Havalimanı, Uluslararası Havacılık Teşkilatının yaptığı sınıflandırmaya göre CAT II niteliklerine sahip olup, meteorolojik koşulların kötü olduğu zamanlarda bile uçak iniş-kalkışına imkân verebilecek düzeydedir.
Uçak yolculuğu kaç çeşittir ?
Çift Yön– Gidiş Geliş yolculuğunun anlamı yolculuğunuzun sonunda tekrar yolculuğunuza başladığınız şehre dönmeniz. Gidiş, dönüş tarihleriniz kesin ise uçak bileti araması yaparken bu seçeneği kullanmalısınız.
Tek Yön– Tek bir uçuş anlamına gelir. Gideceğiniz şehirden dönüş tarihiniz belli değilse bu seçeneği kullanabilirsiz. Tek yön uçuşlar hareket ettiğiniz şehre dönüş biletinizi kapsamamaktadır.
Aktarma Uçuşlar– Gitmek istediğiniz şehirden önce başka bir şehre uçağınız uğrayarak yolcu aktarması yapılır. Bu süre içinde genelde uçak içinde beklenilir. Aktarma uçuşlar bazı destinasyonlarda daha uygun fiyatlı olduğu için avantajlı olabilmektedir.
Örneğin; Siz NY (New York)' a gitmek istiyorsunuz. eğer aktarmalıysa önce İstanbul Atatürk Havalimanına binersiniz, sonra Amsterdam uçak bileti alıp Amsterdam'a geçersiniz veya Londra yada Roma, sonra New York Uçağına Binersiniz
Uçak bileti sınıfları nelerdir ?
Ekonomi – En uygun fiyatlı uçuş sınıfıdır.
Business – Ekonomi sınıfına göre daha hızlı check – in işlemlerinin yapıldığı, uçak içinde özel hizmetin ve farklı yemek menülerinin sunulduğu sınıf tır.
Toplam 9.470.554 m² alana sahip olan Atatürk Havalimanı, 62.500 m² iç hatlar ve 179.000 m² dış hatlar terminali, beton kaplamalı 2300x60 m ve birbirine paralel iki adet 3000x45 m boyutlarında toplam 3 adet pisti ile Türkiye'nin en büyük havalimanıdır.
İç hatlar terminalinin kapasitesi 7,5 milyon yolcu/yıl'dır. İlave tesisin hizmete edilmesi ile birlikte dış hatlar terminal binası ise toplam 264 km²' lik alanda 20 milyon yolcu/yıl kapasitesi, 23 yolcu köprüsü, 224 check-in kontuarı, 74 pasaport kontuarı ve 7.076 araçlık kapalı otoparkla hizmet etmektedir.
İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı:
İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı Pendik ilçesi sınırlarında inşa edilen İstanbul'un 2. havaalanıdır. Havaalanı ismini dünyanın ilk kadın savaş pilotu ve Türkiye'nin ilk kadın pilotu olan Sabiha Gökçen'den almıştır. Havaalanının temeli Şubat 1998 tarihinde atılmış, Ocak 2001 tarihinde bitirilen havaalanı toplam 550 milyon USD ye mal olmuştur. 655 hektarlık açık alan üzerine kurulu havaalanı Ulaştırma Bakanlığı veya kısa adı DHMİ’ YE bağlı değildir. Yer hizmetleri, operasyon, kargo ve güvenlik işlemleri kısa adı ISG olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. tarafından yürütülmektedir.
Uluslararası terminal kısmı 16,000 m² si zemin ve 4.000 m² si asma kat olmak üzere toplamda 20,000 m² üzerine kurulmuştur. A ve B olmak üzere iki gidiş ve bir adette geliş terminali bulunmaktadır. Zeminde ve dış yüzeylerde granit, dekoratif alüminyum malzeme kullanılmıştır. Tüm birimleri olağanüstü durumlar için erken uyarı sistemleri ile donatılmıştır.Güvenlik için 42 adet nöbetçi kulübesiyle çevrelenmiş terminal binalarındaki bütün girişler akıllı kart sistemiyle denetlenmektedir. Havaalanının iç ve dış mekanlarını sürekli gözetim altında tutan 137 hareketli kameranın çektiği görüntüler ise 60 monitör tarafından izlenmektedir.
29 Ağustos 2009 Cumartesi
İstanbul Uçak Bileti İstanbul oteller
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder